01-16-2023, 12:17 PM
(01-15-2023, 05:25 PM)רוני כתב: מה קורה? יש התקדמות עם החברות של התוכים?
אהלןן
הרבה זמן לא עדכנתי
אז כרגע יש כמה שינויים קלים
1. עד עכשיו הייתי נכנס לכלוב מניח להם צלוחית עם תערובת זרעים ( בלי גרעיני חמניה)
וילו הייתה מקבל את הגרעיני חמניה רק מהיד שלי,
עכשיו התחלתי לא לשים להם את התעורבת אלא לשמור אותה לאחרי האימון,
אני נכנס, עובד עם גרעיני חמניה, ואז מניח צלוחית תעורבת גרעינים מנקה ומחליף מים ואז יוצא עם התערובת גרעינים
זה גרם לפיני יותר להתעניין ולהתקרב אליי כאשר אין לו אופציה אחרת ( לפני זה היה מתעלם מהקשר שלי ושל ילו והיה הולך לקערת תערובת שלו )
2. אני עדיין עם הכפפה, זה עובד מצויין וכרגע לא רואה בזה חיסרון או סיבה לעצור
כאשר ניסיתי להוריד להמלצתכם זה יצר רגרסיה בתגובה של ילו והיה לי לא נעים בנשיכות הכואבות שלה
3. כרגע במקום לתת אוכל עם הכפפה או מהיד עם הכפפה, אני עושה לורינג בעזרת היד השניה ובעצם מקליק כאשר היא נוגעת ביד עם הכפפה, או עם החזה שלה, או עם רגל אחת, ואז מהר מאוד היא עולה עם 2 רגליים ועומד על הכפפה
4. בשילוב של סעיף 1 ו3, היום פעם ראשונה פיני התקרב עד לרמה של לקחת אוכל מהיד אחרי שהנחתי את הפרס של ילו על הכפפה
5.זה תהליך ארוך ומייגע, יש רגעים שאני אומר לעצמי לוותר ולעזוב אותם, יש רגעים שאני אומר לעצמי לחכות אחרי עונת הרבייה לתת להם לעבור את זה בשלום בתקווה עם ביצים ולחזור להתעסק בהם אחר כך
אפילו חשבתי אחרי עונת הרביה אולי אפילו להפריד בניהם, מה דעתכם? זה יכול לעזור להם לרצות יותר לשתף פעולה איתי?