10-24-2022, 05:06 PM
(10-24-2022, 04:37 PM)רוני כתב: האם היית שם ג'ל/ בושם גם לפני שהתוכי התחיל למרוט?
כן רוני, הייתי שם. בדיוק לפני חודש קניתי בושם חדש שמעולם לא השתמשתי בו.. שוב אני לא יכול לומר שתמיד שהייתי עם בושם החדש הוא מרט נוצות, קשה לי לעשות חיבור כזה לאורך כל הפעמים שזה קרה. אך בהחלט יכול לומר בוודאות שלפחות פעמיים כאלו (כולל היום) אני זוכר בוודאות. שוב היות וחילופי נוצות התחילו לםני חודש וזה די חופף לזמן שבו התחלתי לשים לב לנוצות תלושות אז מבחינת הזמנים זה די חופף...
למשל, היום לא הייתי בבית 8 שעות ואימא שהיתה רוב היום בבית אמרה שממה שהיא ראתה הוא בכלל לא התעסק שם. איך שאני הגעתי הוא התחיל עם זה ... אני ממש אבוד עייצות חברים . אתם לא מבינים עד כמה זה תחושה עצובה ומתסכלת. אני רוצה לפתור את הבעיה, לא חוסך שקל עליו. אם זה צעצועים, טיפולים, וטרינרים ואיפלו בזמנו אילוף.. אבל להיות בחוסר אונים זה מתסכל, מתיש ועצוב.
אגב, עוד משהו מאז שאני זוכר אותו הוא כל הזמן מגרד את הראש ואזור הצוואר והמקור, בהנחה שזה לא טפילים כי הוא קיבל טיפול לפני כמה ימים האם זה יכול להיות עניין של עור מגורה, אלרגיה או משהו...? או שבכל זאת יש סיכוי לטפילים?