כידוע לך שהאפרוח הקטן והחמוד יגדל ויהיה לתרנגול גדול ורועש
מה דעתך על פסיון זהוב זכר, הוא לא קורא בקול חזק כמו תרנגול אחר.
או תרנגול משי
מה דעתך על פסיון זהוב זכר, הוא לא קורא בקול חזק כמו תרנגול אחר.
או תרנגול משי
כידוע לך שהאפרוח הקטן והחמוד יגדל ויהיה לתרנגול גדול ורועש
מה דעתך על פסיון זהוב זכר, הוא לא קורא בקול חזק כמו תרנגול אחר. או תרנגול משי
08-23-2018, 10:59 PM
בעניין הקולות, אין מה לעשות, גם תוכים משמיעים קולות.
המשי הזה בוגר, מדובר בתרנגולות קטנות שמשקלם בין חצי ק"ג ל- לפחות מק"ג אחד, תלוי בגזע. עיין גם בלקסיקון
08-24-2018, 12:44 AM
באתר הישן היה לקסיקון עשיר יותר, חבל שאיבדנו את חלקו וזה מה שניתן היה להציל.
ולעניין האפרוחים, לא ראיתי אפרוח של תרנגול משי. והצהובים, למיטב ידיעתי, הם של התרנגולות הלבנים הרגילים.
08-24-2018, 10:10 AM
איך הם נקראים?
שאני אבדוק בלקסיקון. בעניין הלקסיקון, הייתי מוסיף את מה שחסר אך אין לי ידע בתחום הזה.
08-28-2018, 05:25 PM
ונותר לי לחכות לעניין המחלות וחיסונים
08-28-2018, 09:11 PM
דיברתי עם אורלי, בטלפון, הבנתי ממנה שהיא תתייחס, לא ברור לי למה עדיין לא השיבה לשאלתך.
מחר, אתקשר שוב.
08-28-2018, 09:13 PM
זה בסדר, אני לא ממהר.
היי בוקר טוב
אם אתה רוצה לגדל אפרוח יחיד זו יכולה להיות חוויה מגניבה כי הוא או היא יקשרו אליך כמו כל חיית מחמד אני הייתי ממליצה על משי או פקין אלה גזעים חביבים במיוחד יפים מאוד ועם התנהגויות מגניבות כמו כלבלב קטן משי פקין אז כן ארגז מרופד בגזם קש או חול יהיה מצויים תתקין מנורה פשוטה בחלק העליון של הארגז אבל בצד לא באמצע על מנת שהאפרוח יוכל לבחור כמה חימום הוא צריך זה אומר בטח בלילה כשקר הוא ישן מתחת למנורה ובמהלל היום יתרחק אם יהיה לו חם מידי ככה תבטיח שאתה לא מבשל אותו לגבי אוכל. כדאי להרגיל בנוסף לתערובת אפרוחים גם למזון טבעי ולא מעובד כמו ביצה קשה מלפפונים אורז מבושל וכאלה לא מסובך לגדל תרנגולת בבית אם תיכנס לפייס בוק תחפש משי בבית או משהו בסגנון תמצא סרטונים של לא מעט אנשים שמגדלים משי כמו כלבלב עם כל המשתמע מכך נחמד ומרגש. לגבי מחלות אין ממש מחלות זואונוטיות שעוברות מתרנגולת לאדם והחוק מחייב חיסון. רק נגד ניוקאסל וגם זה לא מדביק בני אדם יותר מפחיד זה הדבקת להקות עופות אחרים אבל כמובן טיפול נגד תולעי מעיים מגיל 3 חודשים וכל 3 חודשים נוספים כדאי מאוד. ארגז חול כי הם אוהבים לעשות אמבטיות חול כך הם מנקים טפילים מהנוצות ומשמנים את הנוצות שיראו מטופחות אם זה אפרוח יחיד כדאי להיות בקשר פיזי איתו להרגיל אותו לעמוד על האצבע לאכול מכף היד או לישון מחופר בכף היד כל זה על מנת שלא ירגיש בדידות ויצור קשר בניכם. |
|