01-27-2022, 09:48 PM
מצאת סרטון?
01-27-2022, 09:48 PM
מצאת סרטון?
הינה סרטונים נוספים:
01-28-2022, 07:01 PM
קודם כל תודה רבה רבה על העזרה והסרטונים, מעריך.
משום מה אני לא מצליח למרות כל הסרטונים הרבים. אני מנסה להכניס את המזרק לפיו והוא נלחם איתי, ועד שאני מצליח להכניס הרוב הוא פולט החוצה ואם אני מנסה ״בכוח״ לאחר כמה שניות הוא מתחיל ברצף ״אפצי״ או לחלופין חנק ואני עוצר. שוקל לוותר בסיטואציה הנוכחית, יוצא שאני מוציא ומחזיר אותם על האמא כל מספר שעות. מה האופציות העומדות מולי? האם להמשיך לנסות להכניס את המזרק?
01-28-2022, 07:30 PM
תודה רבה רבה על המענה, מעריך.
שאלה נוספת- כיום אני שם לב שהדייסה נדבקת אליהם לאחר האכלות, אני מנקה כל פעם עם נייר ומיום אבל עכשיו ראיתי שזה ממש נדבק והתקשה. האם ומה הדרך המומלצת לנקות? מדובר באיזור מתחת למקור בעיקר. מעדכן שניסיתי עם קיסם ומים חמים, ניסיתי עם האצבעות, אבל סה ממש תקוע מתחת למקור בשני הצדדדים.
אסור להמתין עד שהדייסה מתייבשת ונדבקת.
ברגע שהגוזל התלכלך, יש לנקות את הדייסה מיד עם מטלית לחה במים חמים (כ- 38-40 מעלות). אם קרה שהדייסה כבר התייבשה, צריך להשתמש במים חמים ולשפשף מספר פעמים עד שהדייסה היבשה מתרככת ויורדת מהנוצות.
הצלחתי בניקוי, מאוד מודה לך צבי.
אשמח לעוד כמה שאלות. באחד התאים יושבים שלושה גוזלים, יחד עם האמא. הסתכלתי ושמתי לב כי נדבר מלא צואה לרגליים שלהם לאור העובדה שהם בתא עם האמא והתא מלוכלך. השאלה אם ניתן להוציא אותם לנקות ולהחזיר לתא? חושש שאם אוציא האמא לא תמשיך לטפל בהם. שאלה נוספת- אשמח למאמרים על גמילה מדייסה ומעבר לאוכל יבש. מצ״ב תמונות שלושת הגוזלים שבזכות העזרה הרבה כאן הצלחתי ולמדתי להאכיל עם מזרק
02-05-2022, 10:50 AM
עכשיו שמתי לב שיש ניסיון להציג את התמונה הזו
אני לא רואה שיש להם צואה על הרגליים? הצלחת כבר לנקות?
02-05-2022, 11:06 AM
הכוונה למשחיזה- טעות תיקון באייפון, הכוונה לדייסה.
לעניין התמונה- אלא הגוזלים שאני מאכיל, נקיים. שאר הגוזלים בתא הם עם הצואה ברגליים. |
|