12-27-2021, 02:55 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-27-2021, 03:00 AM על ידי אורלי רבינו.)
הי צבי. לגבי מה שלא הבנת. אמרתי ששמרתי על התוכון שלי בתוך הכלוב כשידיד שלי היה עם הילדים כי הרגשתי ששם הוא יהיה יותר בטוח. רציתי באמת לשאול. כל פעם שאני הולכת לעבודה או כשאני צריכה ללכת למקום מסויים ואני מכניסה את התוכון שלי לכלוב, אבל אני לא מרגישה נעים. זה נותן לי הרגשה כאילו הוא מרגיש שאני מענישה אותו ואני לא רוצה לתת לו את ההרגשה הזו. אני נדהמת כמה הוא חכם ואינטליגנטי. אנחנו ישנים ביחד. יש לו כבר את הפינה שלו. שמתי לב שהוא לא כל כך אוהב גזר, אבל כן אוהב מלפפונים ובטטה. קניתי לו גם פלפלים בכל הצבעים. האם גם אותם לרסק או לנסות לתת לו חתיכה שלמה?
נזכרתי; עברתי על הסימפטומים של מחלות אצל תוכים . התוכון שלי לא מראה סימנים כל כך, ואני כן רוצה לקחת אותו לוטרינר שיבדוק אותו. השאלה שלי, לפעמים שמתי לב שאחרי שהוא אוכל, הוא מנמנם אבל לא שינה ארוכה, אלא לסירוגין. הוא עוצם עיניים ופוקח. ושאלה קצת מוזרה: אין סיכוי שכנפי תעופה יצמחו מחדש? ומתי בערך מתרחשת נשירת הנוצות הראשונה ומה זה אומר?
נזכרתי; עברתי על הסימפטומים של מחלות אצל תוכים . התוכון שלי לא מראה סימנים כל כך, ואני כן רוצה לקחת אותו לוטרינר שיבדוק אותו. השאלה שלי, לפעמים שמתי לב שאחרי שהוא אוכל, הוא מנמנם אבל לא שינה ארוכה, אלא לסירוגין. הוא עוצם עיניים ופוקח. ושאלה קצת מוזרה: אין סיכוי שכנפי תעופה יצמחו מחדש? ומתי בערך מתרחשת נשירת הנוצות הראשונה ומה זה אומר?