04-05-2021, 05:32 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-05-2021, 05:34 AM על ידי אורלי רבינו.)
הי ארי: קודם כל תודה על כל העזרה. דבר שני. לגבי השאלה האחרונה. אמא שלי אמרה לי שאם תוכים משירים נוצות זה אומר שלא טוב להם ואולי הם חולים וצבי אמר לי שיכול להיות שהם רק מחליפים את הנוצות שלהם בנוצות חדשות. צבי אמר לי שהסיכוי שהם חולים הוא נמוך. אז יכול להיות שהם החליפו את הנוצות שלהם ובעצם הם מרגישים טוב? כי אם לא היה להם טוב, סביר להניח שבהזדמנות הראשונה שהחלון היה פתוח הם היו עפים, טבל הם לא. האבא אפילו עלה על העד שלי לכמה דקות והוא והאמא, תוכי פרא. מה אני יכולה לתת לגוזלית שלי במקום ירקות. היא לא ממש מתלהבת ואני יודעת שזה חיוני בשבילה ואני רוצה לקנות מזון ביצים. אפשר לתת את המזון הזה גם להורים? האם אני יכולה בכדי לשמור על הלחות להרטיב טיפה את הנוצות של הגוזלית שלי? האם זה נורמלי שהגוזלית שלי תבקש כמה פעמים כופתיות? וצבי אמר שרק בגיל חצי שנה אפשר יהיה לדעת בוודאות האם זו גוזלית או גוזל. לפי מה שאתה רואה, היא מתפתחת יפה? אני עושה עבודה טובה איתה? תודה על כל התשובות.
דבר אחר שלא קשור. יש בן אדם בשם שיראל כהן ששולח לי הודעות פרטיות ואומרים לי כל הזמן שאם אני לא עונה להודעות, אני לא אקבל התראות במייל וההתראות האלה עוזרות לי חדעת, מתי אתם עונים לשאלות
דבר אחר שלא קשור. יש בן אדם בשם שיראל כהן ששולח לי הודעות פרטיות ואומרים לי כל הזמן שאם אני לא עונה להודעות, אני לא אקבל התראות במייל וההתראות האלה עוזרות לי חדעת, מתי אתם עונים לשאלות