04-04-2021, 01:10 PM
כן הוא אוכל כופתיות מושרות , ומשנש קצת ירקות
04-04-2021, 01:10 PM
כן הוא אוכל כופתיות מושרות , ומשנש קצת ירקות
04-04-2021, 01:26 PM
1. כדאי שתרגיל אותו לשאר המזונות וכמה שיותר מהר כי הוא מאוד קרוב לגיל הגמילה.
2. חשוב שתיקח אותו לוטרינר.
04-04-2021, 01:27 PM
אתה יכול גם להיעזר בוטרינר האתר כאן.
04-04-2021, 03:03 PM
הוא נגמל לגמרי מהדייסה?
04-04-2021, 03:52 PM
הוא לא נגמל לגמרי עדיין,
לאיזה שאר מזונות להרגיל אותו? לתערובת? אני נותן לו כופתיות וירקות מכל הסוגים
04-04-2021, 03:58 PM
ביצה קשה\מזון ביצים, תערובת זרעים יבשה ותערובת השריה, גרעינים.
תפריט מומלץ לתוכים
התזונה הנכונה לתוכי צריכה להיות מגוונת ומאוזנת:
זה לא אומר שצריך לוותר, תמשיך להציע להם עד שיטעמו ואז הם ימשיכו להעז ולאכול.
04-04-2021, 04:47 PM
אתה ממשיך לתת לו דייסה ומקפיד על כל הפרמטרים - טמפרטורה, סמיכות/דלילות, היחס בין המים לבין האבקה, מנגב את המקור לאחר הארוחה, מנקה היטב את המזרק ויתר הכלים?
אם לא, יתכן שיש לו פטריה וצריך להשתמש בניסטטין (לטיפול בפטריות בפה ובגרון - על ידי מרשם רופא או וטרינר).
04-07-2021, 11:31 AM
שלום
פטריה מונעת ממנו להוסיף משקל? עכשיו יש לי עוד שאלה מוזרה.. אני כמובן התחלתי להציע לו את כל הרשימה שכתבת לי למעלה, כופתיות , ירקות ,מזון ביצים ,תערובת השרייה וזרעים, בנוסף רציתי להגיד שיש לי עוד תוכי גרינצ'יק בוגר , כשאני מוציא את הגוזל מהאומנת ישר עף לגרינצ'יק השני, ועכשיו הגוזל מחוץ לאומנת כל היום כי הוא עם ניצוי מלא רק בלילה אני מכניס לאומנת, שניהם משוחררים בחדר והם נהיו חברים טובים וכל הזמן ביחד , עכשיו שמתי לב שהתוכי הבוגר מאכיל את הגוזל מדי פעם , היום גם האכיל אותו ממש לפני ההאכלה שלי , מזכיר שהגוזל כבר לקראת גמילה, אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, היחסים שלי עם הגוזל לא נפגעו והוא ידידותי מאוד לאנשים אחרים גם ,הוא עף אליי כשאני נכנס לחדר, והוא עדיין אוכל ממני דייסה חצי האכלה ,רציתי לדעת אם זה פוגע בתהליך, מכל הבחינות , או בגוזל או בבריאות שלו, האם יהיה לזה השלכות?
04-07-2021, 02:56 PM
פטריה בפה ו/או בדרכי העיכול, מונעת מהתוכי לאכול ואז הוא ממילא לא עולה במשקל.
היחסים בין שני התוכים לא ממש יפגעו שיחסים שלהם אליך ובתנאי שתקדיש להם זמן איכן רב ככל שתוכל (רצוי - הרבה). ההתנהגות והיחסים בניהם - בסדר גמור. אשמח לראות סרטון. |
|