07-22-2018, 09:10 PM
הרעיון טוב.
ניתן להשחיל את הירק בין הסורגים של הכלוב מבלי להזדקק לאביר מיוחד.
07-22-2018, 09:10 PM
הרעיון טוב.
07-22-2018, 09:19 PM
כך התוכים לומדים להכיר את המזונות החדשים.
התהליך האבולוציוני לימד אותם להיזהר ממזונות חדשים, לכן הם רק טועמים אותו עד אשר יבינו שהמזון לא רעיל והוא מתאים לאכילה. תמשיך לתת, לתוכי שלך, ירקות מסוגים שונים.
07-22-2018, 09:21 PM
בד"כ הגוזלים לומדים מהוריהם, אילו מזונות אכילים ומאילו צריך להיזהר.
אם תראה לתוכי שלך, שאתה אוכל מהירק המסוים, זה יזרז את תהליך החמידה שלו, הוא יבין מהר יותר שהירק הזה מתאים לאכילה.
בנוסף, כל תוכי הוא שונה, יש כאלה שיעדיפו חתוך לקוביות, יש כאלה שיעדיפו ירק שלם, יש כאלה שיעדיפו תלוי למעלה ויש כאלה בכלי למטה...
צריך לנסות את כל האפשרויות בנוסף, אפשר לראות בקישור כאן: ציוד וצעצועים לתוכי מחו"ל צעצוע חיפוש מזון או כלי אוכל, יש שם דברים מעניינים שאולי התוכי שלך יחבב
07-25-2018, 04:42 AM
האם לתוכי שלך יש ענף עץ לעמידה (הכוונה לענף טבעי ומסועף שישמש כסטנד בשבילו)
אם כן אתה יכול לנסות את שיטת הענף של דויד ופשוט לתקוע על הענף הזה חתיכות של פירות וירקות
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים כלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת (07-25-2018, 04:42 AM)jhony_bravo כתב: האם לתוכי שלך יש ענף עץ לעמידה (הכוונה לענף טבעי ומסועף שישמש כסטנד בשבילו) אין לי ענף טבעי כסטנד, אבל יש לי שיפוד מתכת מיוחד ששמים לתוכים ואתמול היא אכלה חתיכת אפרסק פעם ראשונה כשהיה תלוי על השיפוד מבלי לזרוק אותו לרצפה (מקווה שזו לא תהיה פעם יחידה ובפעם הבאה היא לא תחזור לזרוק), אני מקווה שכך זה ימשיך עם עוד ירקות ופרות.
07-25-2018, 05:15 AM
גם אופציה כל עוד היא אוכלת ירקות ופירות כל מה שיעזור מבורך
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים כלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
07-25-2018, 07:05 AM
אכילה חד פעמים, לא בהכרח מעידה על העתיד, אבל היא בהחלט מעודדת.
צריך להמשיך להתעקש ולהציע לתוכי ירקות מסוגים שונים ומצבעים שונים. |
|