01-29-2021, 09:33 AM
אהה.
אבל לא הבנתי, את דבריך.
אתה אומר, שיש כאלה שיש ציאניד ויש כאלה שאין?
אבל לא הבנתי, את דבריך.
אתה אומר, שיש כאלה שיש ציאניד ויש כאלה שאין?
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
01-29-2021, 09:33 AM
אהה.
אבל לא הבנתי, את דבריך. אתה אומר, שיש כאלה שיש ציאניד ויש כאלה שאין? מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
01-29-2021, 12:27 PM
ברובם - אין ציאניד.
לפעמים אפשר למצוא אחדים שיש בהם ציאניד ואז כשאנחנו אוכלים את השקד הזה, אנחנו מרגישים טעם מאוד מר. ציינתי לעיל סימן כדי שתדע איך נראה השקד הזה - הוא קטן יותר מכל האחרים.
01-30-2021, 06:40 PM
השקד הקטן הוא בלי ציאניד?
והוא מומלץ? ועדיף לטעום לפני זזה, ולהרגיש אם זה מר, או להסתמך על הגודל? מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
01-31-2021, 05:11 PM
לא! - ההפך.
בד"כ, כשאתה קונה שקדים ואוכל אותם, אתה עלול לפגוש באחד מהם שהוא מר (יש בו ציאניד). ברוב המקרים הוא קטן יותר מהשקדים האחרים. מובן?
01-31-2021, 05:19 PM
כן..
מותר להסתכן בזה?
02-01-2021, 06:52 PM
אני לא מתעקש.
שאלתי בשביל הידע ובשביל המעשה. זה לא שאני מתעקש דווקא שקד מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה" |
|