01-21-2021, 06:50 PM
פחות או יותר כן.
01-21-2021, 06:50 PM
פחות או יותר כן.
01-21-2021, 09:15 PM
לכל תוכי צריך לתת תפריט מאוזן שכולל: תערובת זרעים יבשים, כופתיות, תערובת זרעים בהשרייה, ביצה קשה, ירקות ואבן סידן או סבידה.
01-26-2021, 01:23 PM
בקשר לקוקטייל,
יש שניים שהקוקטיילים שלהם נראים מאוד טוב, אחד כתב שהם יגמלו בקרוב והשני צילם אותם והם נראים גמולים, ולא גזורי כנפיים. המחירים דומים, 380 והשני החל מ350. פחות משנה לי צבע אבל תמיד רציתי לטינו או פנינה, אז כנראה אלך על הראשון. השני מוכר לבנים אפורים ולדעתי הם פחות יפים אבל חמודים , ויש לו גם אחד אלבינו. זה לא בעיר שלי, אבל אחרי שאמכור את התוכונים, אולי יגמר הסגר. ( מישהו התקשר אלי וכתב שהוא מתקשר בקשר לתוכים, אז אדבר איתו בערב ואולי הוא מעוניין לקנות, לא יודעת.. ) מה הייתם ממליצים לי לבדוק או לברר מראש בעת השיחה עם האנשים שמוכרים את הקוקטיילים ? ומה אני צריכה לבדוק כשאני אצלו ?( אני אלך רק לאחד מהם ) תרצו שאצרף תמונות שלהם ?
01-26-2021, 01:25 PM
כדאי שתצרפי תמונות.
זה מי שאני מעוניינת לקנות ממנו לאחר שאני אמכור את התוכונים.
הם ב380. אלו מאוד חמודים אבל שמתי לב שהמודעה לא עדכנית, מלפני 3 שבועות אז לא בטוח שנשאר מישהו מהקוקטיילים.. וזוהי האפשרות השלישית, הוא ב-400 והמודעה עודכנה לפני שבועיים.
01-26-2021, 01:50 PM
כל עוד התוכי מחוברת, גמול על כל המזונות החשובים, בעל כנפיים מלאות הכל בסדר.
01-26-2021, 02:51 PM
את יודעת שלא קונים תוכים בהתכתבות ולא דרך תמונות ולא דרך הטלפון.
חייבים לבקר את התוכי ולבדוק אותו. יש לשים לב לנקודות הבאות:
01-26-2021, 05:05 PM
(01-26-2021, 01:32 PM)מוריה1609 כתב: זה מי שאני מעוניינת לקנות ממנו לאחר שאני אמכור את התוכונים. ראיתי מודעה לקוקטייל מחוברת ברמה גבוהה ב450. ביד שתיים מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
היום אני רוצה להתקשר למי שמוכר את הקוקטיילים ש"עוד מעט יגמלו",
ואם אצליח להשיג אותו, אשאל אם נשארו לו ואבקש ממנו שישלח לי תמונות שלהם וסרטון שהוא מלטף אותם. אתמול התקשר מישהו שרוצה לקנות לבת שלו ( 11), והוא אמר קוואקר והסברנו לו שאלו תוכונים ואז הוא שאל אם הם האכלת יד ( אם הם יוצאים מהכלוב ולא "בורחים" ) אמרנו לו שכן, וגם שלחנו לו סרטון שלהם איתנו. הוא אמר ש-400 זה יקר לו ואמרנו לו שלא פחות. הוא אמר שידבר עם אשתו ויחזור אלינו. במהלך השיחה הוא אמר ש"צריך לגזור להם את הכנפיים כל חודשיים, שלא יברחו". ניסיתי להסביר לו שזה לא נכון, והוא התעלם ממני פחות או יותר. אם הוא באמת יגיע עם הבת שלו , אני אסביר להם היטב שתוכי הוא לא צעצוע בשביל הבת שלך, ואם הם רוצים לגזור את הכנפיים, אז להם אני לא מוכרת. אני חושבת שברגע שהם ישמעו שצריך גם לנקות את הכלוב של התוכי, לתת לו ירקות וביצה כל שבוע, להוציא אותו על בסיס יומי ו*לא לגזור לו את הכנפיים* , ספק אם הם ימשיכו לרצות. בן אדם שאומר ש-400 שקל יקר לו מדי, איך הוא ידאג לצרכים שלהם? אוכל, משחקים.. אף אחד נוסף עוד לא התקשר אלי, ואם הקוקטיילים נגמלו אז זה הזמן הכי טוב לקנות אותם וזו הדילמה שלי במידה והוא ירצה לקנות את התוכונים. למכור לו אותם או לא? אחרי שאדבר עם מי שמוכר את הקוקטיילים, אוכל לדעת האם נשאר לו משהו, אם כן רב הסיכויים שאמכור לאיש הזה לאחר שאדריך אותו ואסביר לו ככל יכולתי. |
|