01-20-2021, 12:07 PM
הבנתי שהתכוונת לקן.
מה דעתך על הרעיון - לאפשר להם לבחור?
01-20-2021, 12:07 PM
הבנתי שהתכוונת לקן.
האמת שאחלה רעיון, נראה לי שאאמץ אותו.
מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי ושלהם אני רוצה לראות ולהבין איך הם יתנהגו לכך אם זה שיש להם משהו חדש ולא ברור והאם האינסטינקט הטבעי יתגבר על כל דבר וידעו מהשנייה הראשונה מה לעשות. אני צריך לחשוב איך אני תולה את ה"תשתית" או הסלסלה בצורה כזאת שלמרות שהם ישזרו בזה זרדים אוכל לאחר ההטלה להוריד את זה בכדי לאפשר להם לנוח.
01-20-2021, 03:11 PM
האם אפשר לאחר שיסיימו את השימוש להניח בצד ולפעם הבאה לתת להם את אותו הקן או שצריך כל פעם מחדש לתת להם לבנות את הקן מההתחלה?
אם אתה מוריד את הקן, תאפשר להם לבנות אותו מחדש.
אם תשאיר את הקן, הם רק יצטרכו לתקן אותו ולהוסיף מספר זרדים בודדים. חשבת על מספר שעות תאורה נכונה?
01-20-2021, 05:31 PM
אם אני אשאיר אני חושש שהם יעשו עד שהגוף יתעייף, וברגע שאני מוריד אני יכול ליצור איזון ולחזק אותם בין לבין.
הכל אצלי תיאוריות כיוון שאין לי ניסיון בכך. לגבי זמן האור לא נראה לי שאעשה זאת בתקופת האור המועטה שיש בימים האלה, אבל ארצה להכין הכל בכדי שכשאחליט לשים להם זה יהיה זמין אצלי. אני יותר מעדיף שהתאורה תהיה תאורת אור יום אבל אם תאורת בית טובה באותה מידה אז בכל מקרה יש להם אור עד בסביבות השעה 19:30, השאלה אם בכל מקרה יש תאורה בחדר האם באמת יש שוני אם אני מחכה עוד כמה חודשים או שאין הבדל?
01-20-2021, 08:16 PM
(01-20-2021, 05:31 PM)אהבת חיות כתב: אם אני אשאיר אני חושש שהם יעשו עד שהגוף יתעייף, וברגע שאני מוריד אני יכול ליצור איזון ולחזק אותם בין לבין.
01-20-2021, 09:44 PM
אני לא יודע אם זה אותו הדבר אבל יש לי נורת לדים שמתחברת להברגה רגילה, אין לי מושג אם לנורה בהברגה רגילה יש עוצמות כאלה.
פנס הצפה כזה מן הסתם צריך להיות מחובר לחשמל, בחדר שהתוכים נמצאים בו לבד זה הופך להיות בעייתי שיהיה כבל חשוף ללא השגחה.
01-20-2021, 10:04 PM
יש לי מנורה עם 3 בתי נורה כך שאפשר לשים 3 נורות, אבל יותר ממנורה אחת אני יכול לשים, וגם לא נראה לי שצריך כיוון שזה חדר יחסית קטן.
גם אם אתקין פנס הצפה, כמו שאמרתי אני דיי חושש שהם עלולים לאכול את הכבל אין לי כלכך דרך להסתיר אותו.
אם יש לך שלושה בתי נורה, הם יכולים להספיק לך.
תקנה את נורות הלד בעלות ההספק הגדול ביותר שתשיג ולפחות של - 18W כל אחת. |
|