ואם אני קונה נקבה חדשה ומחלק את הביצים לחלק אצל הזכר וחלק אצלה זה אפשרי ?
או שהיא צריכה להיות מוכנה עם קן כבר >.. יא אללה איזה באסה זה ..
היא* ...
או שהיא צריכה להיות מוכנה עם קן כבר >.. יא אללה איזה באסה זה ..
היא* ...
הנקבה החדשה לא תדגור על ביצים שלא הטילה בקן משלה.
כדי שהיא תאמץ את הביצים האלה היא צריכה קודם להתחבר לזכר ולבנות איתו קן. נכון שזה מבאס.
04-19-2018, 04:41 PM
אה הבנתי היא קודם צריכה קן וזה ... ואם אני מכניס נקבה חדשה עם הזכר הוא יפסיק לדגור ?
04-19-2018, 04:44 PM
סביר להניח שכן.
יש מקרים שהזכר עלול לתקוף את הנקבה משום שהוא רואה בה זרה שפלשה אל התחום שלו.
04-30-2018, 08:12 AM
אפשר לקבל עדכון?
06-23-2018, 09:18 AM
ישלי כמה שאלות, אשמח שתעזרו ...
1. ישלי גוזלי פינקים (זברה) ושתיהם אפורים עם פסים שחורים על הפנים ומקור שחור והם עם ניצוי מלא כבר ויצאו מהקן .. תוך כמה זמן אני יכול לראות אם זה זכר או נקבה ? 2. מה צריך לעשות בישביל לשלב צבעים או ליצור מוטציות ... ?
06-23-2018, 11:30 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-23-2018, 11:32 AM על ידי זברה פינק מן.)
תודה רבה , אגב משום מה הפינקים הם היחידים שהתרבו בינתיים...
מקווה לפתור מתישהו אתה התעלומה למה אני לא מצליח להרבות את הכנרים למרות שאני מבצע הכל לפי הספר ובוודאות זה זכר ונקבה וזה כבר זוג שני שלא הולך , אולי הנקבה צעירה מדי ... אגב האם ה 'עונה ' של הכנרים כבר הסתיימה ? תודה על העזרה , כמו שאתה רואה בהחלט נרשמה התקדמות . אגב 2 היוזרים זה אני והבן שלי .
06-23-2018, 11:57 AM
רוב הכנרים לא מתרבים כל ימות השנה.
עונת הרבייה שלהם היא באביב, אבל היא מתחילה כבר בחודש ינואר. שלא בעונת הרבייה צריך להפריד בין הזוויגים ורק לקראת ינואר להוריד את המחיצה כדי שיתחילו לחזר. יש מינים שונים של כנרים, יש שעונת הרבייה היא בין ינואר ליולי ויש אחרים שהעונה היא בין מרס ליולי, כאשר השיא מתרחש בחוש מאי. הזכר יכול "לשיר" במשך כל השנה ולמרות שהנקבה לא שרה, היא יכולה לשרוק "שירים" קצרים. |
|