01-05-2021, 04:37 PM
היי,
בשעה האחרונה אני ואחותי שיחקנו עם התוכון הירוק, קיווי.
בגלל שהוא דבוק למראה, רצינו לשלב בזה אילוף שלו, כשהפרס הוא היד שלנו שהוא עליה ואנחנו מקרבות אותה למראה ונותנות לו לנקר וצפצף עליה כמה שניות. ( כי החלק התחתון של המראה מכוסה, אז נותר לו רק לעוף מולה באוויר ולחזור לכלוב, לכן הוא נורא אוהב להיות על היד שלנו כי מתאפשר לו לנקר ולצייץ וכל מה שהוא עושה מולה.)
אז חשבתי על הפקודה recall ( יש משהו אחר דומה בכל מקרה זה לא בדיוק הפקודה הזו )
וכל פעם שהוא עף מהכלוב למראה, שמתי אצבע וקראתי לו. עשיתי זאת מנקודות שונות בחדר ( באלכסון למראה, מול המראה,בקצה החדר, באמצע החדר ) בכל מקום שעמדתי היה לו מספיק מקום ואף קל יותר לעוף ישירות לכלוב, שום דבר לא הכרחתי אותו.
בהתחלה הוא התעלם ממני,
אחר כך הוא כן עף אליי ואחרי שקיבל את ה"פרס" עשה זאת בקביעות כמעט.
בכללי בשעה האחרונה, הוא עף בערך 50 פעם.
אימן את הכנפיים הרבה, הן ממש מלאות ושלמות כבר !
בשום אופן לא הכרחתי אותו והוא גם נח בין לבין, והיו הרבה פעמים שהוא כן חזר לכלוב ולא אליי, אבל התרשמתי שהוא ממש מבין את משמעות דבריי כי בנקודות שהוא נאלץ ממש להיסתובב אלי אין סיכוי שלא הבין.
להמשיך כך ?
האם זה נחשב אילוף ?
והאם לצ'פר אותו באוכל ולא בלתת לו להיות על היד שלי צמוד למראה ?
אני חושבת שהוא ממש משתפר ופחות פוחד ממני..
בשעה האחרונה אני ואחותי שיחקנו עם התוכון הירוק, קיווי.
בגלל שהוא דבוק למראה, רצינו לשלב בזה אילוף שלו, כשהפרס הוא היד שלנו שהוא עליה ואנחנו מקרבות אותה למראה ונותנות לו לנקר וצפצף עליה כמה שניות. ( כי החלק התחתון של המראה מכוסה, אז נותר לו רק לעוף מולה באוויר ולחזור לכלוב, לכן הוא נורא אוהב להיות על היד שלנו כי מתאפשר לו לנקר ולצייץ וכל מה שהוא עושה מולה.)
אז חשבתי על הפקודה recall ( יש משהו אחר דומה בכל מקרה זה לא בדיוק הפקודה הזו )
וכל פעם שהוא עף מהכלוב למראה, שמתי אצבע וקראתי לו. עשיתי זאת מנקודות שונות בחדר ( באלכסון למראה, מול המראה,בקצה החדר, באמצע החדר ) בכל מקום שעמדתי היה לו מספיק מקום ואף קל יותר לעוף ישירות לכלוב, שום דבר לא הכרחתי אותו.
בהתחלה הוא התעלם ממני,
אחר כך הוא כן עף אליי ואחרי שקיבל את ה"פרס" עשה זאת בקביעות כמעט.
בכללי בשעה האחרונה, הוא עף בערך 50 פעם.
אימן את הכנפיים הרבה, הן ממש מלאות ושלמות כבר !
בשום אופן לא הכרחתי אותו והוא גם נח בין לבין, והיו הרבה פעמים שהוא כן חזר לכלוב ולא אליי, אבל התרשמתי שהוא ממש מבין את משמעות דבריי כי בנקודות שהוא נאלץ ממש להיסתובב אלי אין סיכוי שלא הבין.
להמשיך כך ?
האם זה נחשב אילוף ?
והאם לצ'פר אותו באוכל ולא בלתת לו להיות על היד שלי צמוד למראה ?
אני חושבת שהוא ממש משתפר ופחות פוחד ממני..