01-05-2021, 08:44 AM
היי,
לא פעם דיברתי על התוכון הפחדן שלי, קיווי.
האמת, מאז שצמחו לו כנפיים הוא משתפר.
אז הבוקר נפלה לי השמיכה שאיתה כיסיתי את המראה הגדולה בחדר שלי, וקיווי מהופנט אליה כל היום.
כשהכנסתי אותו לכלוב הוא כל הזמן ניסה לצאת אז פשוט פתחתי לו את הדלת ועכשיו הוא בערך כבר חצי שעה מול המראה מאז.
חשבתי על זה שפעם אחת ליטפתי אותו מול המראה והוא לא התנגד.
אז ניסיתי את זה גם עכשיו, וקודם בדקתי שאם הוא חש באי נעימות וכדומה, הוא בורח. אז הצקתי לו קצת והוא ברח, כלומר - אם לא נעים לו, הוא פשוט מתחמק.
ליטפתי אותו בראש וגם בנוצות הצהובות שלו, שזה ממש קשה בדרך כלל ללטף אותו שם.
הכי הפליא אותי הוא, שהוא לא התנגד כשליטפתי אותו בלחי וקרוב לעין.
בדרך כלל כשאני רק מקרבת לשם את האצבע הוא פותח את המקור שלו באיום ואני מוותרת ולא מנסה בכוח כמובן.
ולמה הוא לא ברח ? העיניים שלו לא הצטמצמו בפחד אבל מדי פעם השמיע קולות מוזרים שלדעתי משדרים פחד . הוא עושה אותם גם כשאני לא קרובה אליו והוא מול המראה אז לא יודעת אם זה קשור.
למה מול המראה הוא התנהג אחרת ?
והאם נכון להרגיל אותו לליטופים מול המראה - או לא ?
לא פעם דיברתי על התוכון הפחדן שלי, קיווי.
האמת, מאז שצמחו לו כנפיים הוא משתפר.
אז הבוקר נפלה לי השמיכה שאיתה כיסיתי את המראה הגדולה בחדר שלי, וקיווי מהופנט אליה כל היום.
כשהכנסתי אותו לכלוב הוא כל הזמן ניסה לצאת אז פשוט פתחתי לו את הדלת ועכשיו הוא בערך כבר חצי שעה מול המראה מאז.
חשבתי על זה שפעם אחת ליטפתי אותו מול המראה והוא לא התנגד.
אז ניסיתי את זה גם עכשיו, וקודם בדקתי שאם הוא חש באי נעימות וכדומה, הוא בורח. אז הצקתי לו קצת והוא ברח, כלומר - אם לא נעים לו, הוא פשוט מתחמק.
ליטפתי אותו בראש וגם בנוצות הצהובות שלו, שזה ממש קשה בדרך כלל ללטף אותו שם.
הכי הפליא אותי הוא, שהוא לא התנגד כשליטפתי אותו בלחי וקרוב לעין.
בדרך כלל כשאני רק מקרבת לשם את האצבע הוא פותח את המקור שלו באיום ואני מוותרת ולא מנסה בכוח כמובן.
ולמה הוא לא ברח ? העיניים שלו לא הצטמצמו בפחד אבל מדי פעם השמיע קולות מוזרים שלדעתי משדרים פחד . הוא עושה אותם גם כשאני לא קרובה אליו והוא מול המראה אז לא יודעת אם זה קשור.
למה מול המראה הוא התנהג אחרת ?
והאם נכון להרגיל אותו לליטופים מול המראה - או לא ?