01-05-2021, 06:22 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-05-2021, 10:46 AM על ידי צבי דגן.)
אם יש עוד אנשים בבית והם לא סוגרים את החלונות, אל תקנה תוכי.
קונים רק כאשר יש לך את כל מה שצריך בשביל לטפל בו ותוכל לקחת עליו אחריות מלאה ולמנוע ממנו לברוח גם אם יש לו כנפיים מלאות.
01-05-2021, 06:22 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-05-2021, 06:25 AM על ידי אהבת חיות.)
(01-05-2021, 05:33 AM)SHILO כתב: אם יש מקרה שאתה יכול לקחת אחריות אז הכל טוב אבל אם אתה לא גר לבד בבית, מי ערב לך שלא יפתחו את החלון?
האם ישנה אפשרות לעשות שיחה משפחתית להסביר את הסיטואציה ולבקש התחשבות מכולם?
באופן כללי, אני מאמין שבעל חיים הוא חלק מהמשפחה ובן בית, משמע אומר אפשר לבקש שמישהו ספציפי שיהיה אחראי עליו אבל הוא לא מנותק משאר המשפחה.
(01-05-2021, 06:22 AM)ארי סמואל כתב: אם יש עוד אנשים בבית והם לא סוגרים את החלונות, אל תקנה תוכי.
קונים רק כאשר יש לך את כל המ שצריך בשביל לטפל בו ותוכל לקחת עליו אחריות מלאה ולמנוע ממנו לברוח גם אם יש לו כנפיים מלאות.
אם אין לך את התנאים המינימלים לתוכי שלך, אל תביא תוכי, הם דורשים יותר מסתם כלוב גדול והרבה צעצועים, הם דורשים יציאות ממושכות מהכלוב וכנפיים מלאות (הם תוכים לא בובות שאמורות לשבת איפה שתשים אותן).
בוא נומר כך: מה תגידו לחבר שישאל אתכם אם לגזור לתוכי את נוצות התעופה?
אני אשאל אותו על אם יש ילדים קטנים, ואם קיים חשש שהתוכי יברח ואז אומר לו אם לגזור או לא.
01-05-2021, 06:44 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-05-2021, 06:45 AM על ידי ארי סמואל.)
אני אומר לו שלא יקנה תוכי (אלא אם כן הוא רוצה להציל את התוכי מאיזשהו מקום שמתעלל או מזניח אותו ואז אין ברירה ואני אגיד לו שיגזור).
לא קונים תוכי ומשנים אותו כדי שיהיה לנו נוח, אנחנו צריכים לגרום לתוכי להרגיש בנוח הרי אנחנו אלה שעקרנו אותו הטבע ומהמרחבים הפתוחים ומגיע לו שלפחות ניתן לו את כל מה שאנחנו יכולים.