12-01-2020, 11:56 AM
מה זאת אומרת " על העץ " ?
והכלוב קצת קטן..
תוכל לקנות גדול יותר ? שהאורך יהיה 60 + והגובה פחות משנה.
והכלוב קצת קטן..
תוכל לקנות גדול יותר ? שהאורך יהיה 60 + והגובה פחות משנה.
12-01-2020, 11:56 AM
מה זאת אומרת " על העץ " ?
והכלוב קצת קטן.. תוכל לקנות גדול יותר ? שהאורך יהיה 60 + והגובה פחות משנה.
12-01-2020, 11:57 AM
תוכים, ובמיוחד הקטנים שבהם, בטבע הם נחשבים לנטרפים, ולכן הם חוששים ובורחים, וזה טבוע אצלם בגנים.
זו, אחת הסיבות שלא נוהגים להשקיע בתוכונים ולהאכיל את הגוזלים בידיים. ולמרות זאת, אפשר לאלף את התוכונים באופן יוצא מן הכלל. כדי להתחיל לאלף, עליך לרכוש את אמונו של התוכי, אחרת זה יחשב בעיניו כהטרדה ואז תשיג את ההפך ממה שרצית. אני מציע להתחיל בפקודות "עלה" ו"רד", פתח את הקישור, קרא את המאמר ותתחיל. אם יהיו לך שאלות, המהלך הריאה ו/או במהלך האימונים, אשמח לענות. קח בחשבון, שההתחלה תהיה מאוד קשה ומתסכלת.
לא בטוח שהם בורחים ממך.
הם פשוט עפים ממקום למקום, אולי משעמם להם עליך.. נכון לעכשיו תתמקד באילוף שלהם, רק לאחר מכן תוכל להינות מחברתם וגם אז הם לא יהיו עליך כל היום.. ויתכן מאוד שהם פוחדים ממך , כן. ותוכל לצלם תמונה של הכלוב ושלהם ? * מה המין של התוכונים ?*
לא התכוונתי לאיזה סוג ( אוסטרלי\ אנגלי) הם.
אתה יודע לזהות מין התוכון ? זה פשוט - תסתכל על הדוגנית שלהם ( ה "אף" , עם הנחיריים מעל המקור ) . אם היא בצבע כחול - סגול , הרי שהתוכון זכר, אם בצבע לבן - כרם- חום או אדום זו נקבה. תוכל להסתכל ולבדוק ? ונוסף אשמח שתצרף תמונות של התוכונים וגם תמונה של הכלוב. (12-01-2020, 12:01 PM)משה כתב: עץ הרבה ענפים של עץ אקליפטוס לקחת עץ או מעט ממנו לבית שלך ? הוא משמש לתוכים כסטנד ?דרך אגב עץ טוב. תוכל לצלם תמונה שלו ?
12-01-2020, 12:15 PM
אחד אני יודע שהוא זכר כי זה ורוד והשני אני לא מצליח לזהות
זה משהו באמצא חום וורוד הם בני 5 חודשים איך אני מצרף תמונה?
בתיבת הכתיבה שבה אנחנו כותבים יש לך למעלה כל מני סימנים , בצד שמאל יש אייקון שחור מרובע עם i כזו באמצע.
אתה לוחץ עליה וזה נותן לך להעלות תמונות. (12-01-2020, 12:15 PM)משה כתב: אחד אני יודע שהוא זכר כי זה ורוד זה לא בטוח שהוא זכר.. הוא יכול להיות נקבה. תוכל להעלות תמונות ברורות שלל הדוגנית שלהם ? בין שאר התמונות.. ואז אוכל לעזור לך לזהות את המין.
12-01-2020, 12:25 PM
|
|