היי,
באשכול אחר דברתי על כך שאני גוזרת לתוכון את חלק המקור שהתארך יותר מדי.
גזרתי בהצלחה, הוא יכול לאכול ואף ראיתי אותו אוכל ומפצח את הגרעינים שלו
לאחר הקיצוץ יצא לו מעט דם מהמקור לא טיפטף על הרצפה רק בסוף המקור היה טיפה אדום.
לא ראיתי שהמשיך או שמטפטף דם יותר.
אני עכשיו לא אתפנה ל15 דקות,
הדם אמור להיות קרוש איך נפטרים ממנו על המקור ?
ואם זה ממשיך, לפזר או לשים על המקור א. קונפלור או קמח ? ככה קראתי שצריך..
קמח זה בסדר ? בסך הכל לא ראיתי דם רציני.
אצרף עוד מעט תמונות.
באשכול אחר דברתי על כך שאני גוזרת לתוכון את חלק המקור שהתארך יותר מדי.
גזרתי בהצלחה, הוא יכול לאכול ואף ראיתי אותו אוכל ומפצח את הגרעינים שלו
לאחר הקיצוץ יצא לו מעט דם מהמקור לא טיפטף על הרצפה רק בסוף המקור היה טיפה אדום.
לא ראיתי שהמשיך או שמטפטף דם יותר.
אני עכשיו לא אתפנה ל15 דקות,
הדם אמור להיות קרוש איך נפטרים ממנו על המקור ?
ואם זה ממשיך, לפזר או לשים על המקור א. קונפלור או קמח ? ככה קראתי שצריך..
קמח זה בסדר ? בסך הכל לא ראיתי דם רציני.
אצרף עוד מעט תמונות.