שלום לכולם!
ברשותי שני תוכים. (בני 6 _ נקבה ו-1.2-זכר כנראה)
לפני 4 ימים הזכר הראה סימני חולי (בד"כ מתנפל על האוכל והוא ניגש לאוכל יותר בעדינות ונתן לנקבה לאכול קודם. יום אחרי (27) הוא כבר היה על קרקעית הכלוב (מתנשף) מיד הפרדתי אותו מהכלוב האם לכלוב קטן יותר וסידרתי לו חימום (בקבוק חצי ליטר עם מים חמימים מתחת למגבת לצדו).
כל 1.5 שעות החלפתי לו מצע ומים חמים.
כמו גם האכלתי אותו במחית בננה עם מים (במזרק) וגם מים.
בערב היום הבא לקחתי אותו לוטרינר (לפני זה לא מצאתי אחד שמתמצא בתוכים) והוא לקח בדיקת דם (חשד לכלמידיה) ונתן לו חמצן.
נתן לי אנביוטיקה (דוקסיציקילין) לפעם ביום.
הוא הראה מעט סימני שיפור אבל כל פעם עליות ומורדות.
יש לציין שבד"כ הם היו בבית ומאז הוטרינר הושמו בחוץ (עם כיסוי בד ומעליו ניילון עם פתח אוורור מספיק מרווח לכ"א).
עכשיו בחוץ קר (אמנם שמתי לו מפזר חום בהחלפות, מרחוק) אבל אני חושש שזה רק יחמיר.
יש לציין שהוא לא יכול לשתות מים בגלל קוצר נשימה ולכן תלוי בי.
בלילה הוא לא קיבל מים אלא פעם אחרונה קיבל ב-8.
אני עכשיו אתן לו שוב מים (באיחור של 1.5 שעה) אבל מה כדאי שתהיה התדירות של ההחלפה? (הוא אוכל טיפה מהאוכל הרגיל) ויש לו משהו כמו 4 -5 יציאות בימים האחרונים (כל יום)...
ברשותי שני תוכים. (בני 6 _ נקבה ו-1.2-זכר כנראה)
לפני 4 ימים הזכר הראה סימני חולי (בד"כ מתנפל על האוכל והוא ניגש לאוכל יותר בעדינות ונתן לנקבה לאכול קודם. יום אחרי (27) הוא כבר היה על קרקעית הכלוב (מתנשף) מיד הפרדתי אותו מהכלוב האם לכלוב קטן יותר וסידרתי לו חימום (בקבוק חצי ליטר עם מים חמימים מתחת למגבת לצדו).
כל 1.5 שעות החלפתי לו מצע ומים חמים.
כמו גם האכלתי אותו במחית בננה עם מים (במזרק) וגם מים.
בערב היום הבא לקחתי אותו לוטרינר (לפני זה לא מצאתי אחד שמתמצא בתוכים) והוא לקח בדיקת דם (חשד לכלמידיה) ונתן לו חמצן.
נתן לי אנביוטיקה (דוקסיציקילין) לפעם ביום.
הוא הראה מעט סימני שיפור אבל כל פעם עליות ומורדות.
יש לציין שבד"כ הם היו בבית ומאז הוטרינר הושמו בחוץ (עם כיסוי בד ומעליו ניילון עם פתח אוורור מספיק מרווח לכ"א).
עכשיו בחוץ קר (אמנם שמתי לו מפזר חום בהחלפות, מרחוק) אבל אני חושש שזה רק יחמיר.
יש לציין שהוא לא יכול לשתות מים בגלל קוצר נשימה ולכן תלוי בי.
בלילה הוא לא קיבל מים אלא פעם אחרונה קיבל ב-8.
אני עכשיו אתן לו שוב מים (באיחור של 1.5 שעה) אבל מה כדאי שתהיה התדירות של ההחלפה? (הוא אוכל טיפה מהאוכל הרגיל) ויש לו משהו כמו 4 -5 יציאות בימים האחרונים (כל יום)...