02-28-2021, 02:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-28-2021, 02:05 PM על ידי Alonnn.)
קניתי את התוכי ממלכת התוכי, אז ככה: הלכנו לווטרינרית כמה ימים אחרי שקיבלנו אותו ועשינו בדיקה כוללת (כל המחלות ובדיקת מין) הווטרינרית גם שמה לו סוג של חומר בכנפיים (אני לא זוכר נגד מה זה), אנחנו נקנה לו את המגרש המשחקים הזה עם העץ הנדנדה והסולמות, והיום אנחנו הולכים לקנות לו ענפים וסולמות לכלוב (עוד משחקים).
עוד שאלה: התוכי גוזל (בן שלושה חודשים) האם זה הגיוני שהוא ירדם באמצע היום לפעמים?
(02-28-2021, 02:05 PM)Alonnn כתב: קניתי את התוכי ממלכת התוכי, אז ככה: הלכנו לווטרינרית כמה ימים אחרי שקיבלנו אותו ועשינו בדיקה כוללת (כל המחלות ובדיקת מין) הווטרינרית גם שמה לו סוג של חומר בכנפיים (אני לא זוכר נגד מה זה), אנחנו נקנה לו את המגרש המשחקים הזה עם העץ הנדנדה והסולמות, והיום אנחנו הולכים לקנות לו ענפים וסולמות לכלוב (עוד משחקים).
עוד שאלה: התוכי גוזל (בן שלושה חודשים) האם זה הגיוני שהוא ירדם באמצע היום לפעמים?
באופן כללי, בגיל הזה בסדר שהוא נרדם מעט באמצע היום.
כמה שעות הוא ישן בלילה ובאילו תנאים?
(02-28-2021, 02:05 PM)Alonnn כתב: קניתי את התוכי ממלכת התוכי, אז ככה: הלכנו לווטרינרית כמה ימים אחרי שקיבלנו אותו ועשינו בדיקה כוללת (כל המחלות ובדיקת מין) הווטרינרית גם שמה לו סוג של חומר בכנפיים (אני לא זוכר נגד מה זה), אנחנו נקנה לו את המגרש המשחקים הזה עם העץ הנדנדה והסולמות, והיום אנחנו הולכים לקנות לו ענפים וסולמות לכלוב (עוד משחקים).
באופן כללי, בגיל הזה בסדר שהוא נרדם מעט באמצע היום.
כמה שעות הוא ישן בלילה ובאילו תנאים?
חושך מוחלט, וגם שקט, יש לנו שתי קומות בבית, הוא ישן בסלון וכל הבית למעלה, יצא מקרים אחדים שבטעות הערתי אותו באמצע הלילה, הוא ישן מעשר וחצי עד שש וחצי-שבע וחצי.