האפרוחים לא מתו, פשוט בקעו רק שניים ואחד מהם נעלם פתאום, ניסיתי לחפש איזה פתח אולי בכלוב או משהו אבל לא מצאתי חור שהוא יוכל לצאת ממנו...
מוזר מאוד, גם לא ראיתי גופה וקשה לי להאמין שהקוקטיילים אכלו אותו...
כי לפי מה שאני רואה הם בכלל לא נוגעים באפרוח שנשאר, וגם כי יש להם בדרך כלל אופי רגוע יחסית ולא תוקפני.בקיצור אני לא מצליח לחשוב לאן האפרוח יכול היה להיעלם...
06-19-2023, 09:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-19-2023, 09:05 PM על ידי צבי דגן.)
(06-19-2023, 08:58 PM)רוני כתב: האפרוחים לא מתו, פשוט בקעו רק שניים אולי בגלל דגירה לקויה?
ואחד מהם נעלם פתאום, ניסיתי לחפש איזה פתח אולי בכלוב או משהו אבל לא מצאתי חור שהוא יוכל לצאת ממנו...אני לא מוציא מכלל אפשרות שהוא מת בגלל שיהיה לו קר בלילה, וכשאפרוח כל כך קטן מת, הוא מצטמק ומתערבב עם המצע ולכן לא ראיתי אותו.
מוזר מאוד, גם לא ראיתי גופה וקשה לי להאמין שהקוקטיילים אכלו אותו. לא אכלו, אבל יתכן שסלקו אותו.
כי לפי מה שאני רואה הם בכלל לא נוגעים באפרוח שנשאר, וגם כי יש להם בדרך כלל אופי רגוע יחסית ולא תוקפני. נכון, אבל כשמדובר בייצור מת, הם מתנהגים אחרת.
בקיצור אני לא מצליח לחשוב לאן האפרוח יכול היה להיעלם...
צבי, יכול להיות שאתה צודק והאפרוח מת מקור, (לא ניראלי שהוא התערבב עם המצע כי הרצפה היא רצפת בטון שאני מקפיד לעשות שם שטיפה לפחות פעם בשבוע והמקום די נקי ואין הרבה לכלוך)
אבל בכל מקרה אני לא רואה לנכון להכניס חשמל אל תוך הווליאר בשביל אפרוח אחד, וזה מכמה סיבות:
1. משום שהחשמל מסכן את התוכים (שעלולים לכרסם את הכבל ולהתחשמל)
2. משום שאין לי חשמל בקרבת הווליאר ויהיה קצת קשה לסדר שם חימום.
3. משום שלדעתי האמא כן דוגרת על האפרוח באופן די קבוע (אני לא נמצא שם כל היום אז לא יכול לדעת בוודאות...).