היא בחצר שלנו כן וצמיד יש מישהו שם מהמשפחה אבא שלי /אמא שלי אבל גם מכניסים אותה אלינו לבית לפעמים אבל שוב היא מתחילה לעוף כמו משוגעת וזה מרוב סטס ולחץ חחח
שלחתי בתגובות תמונות אשמח אם תענה
שלחתי בתגובות תמונות אשמח אם תענה
תגלול באשכול אחורה. עניתי מה שיש לי להגיד לך בינתיים, אם יש לך עוד שאלות אשמח לנסות לענות לך.
כדאי לך גם לחכות לתשובה של מנהל הפורום צבי דגן שמסתבר שיגיב לך כשיראה את האשכול... אם יש לך אופצייה, לדעתי עדיף שלפחות בימים הראשונים היא תהיה בתוך הבית במקום שקט ורגוע.
12-04-2022, 01:58 PM
ובנוסף לכל הייתי רוצה לדעת איך אני משנה את התזונה של התוכי מתערובת לכופתיות ..?
מקווה שאני לא משגע אם כמות השאלות. (12-04-2022, 01:58 PM)אוראל אבוטבול כתב: מקווה שאני לא משגע אם כמות השאלות.חחח, הרבה משתמשים חדשים כותבים את המשפט הזה... אתה לא משגע כל מה שנוגע לתוכי שלך תשאל כאן ואני בטוח שחברי הפורום יענו לך בשמחה!! בנוגע לכופתיות תקרא את המאמר הזה- איך להרגיל את התוכי שלך לאכול כופתיות?
אוראל אבוטבול, תבהיר את שאלותיך.
12-04-2022, 04:15 PM
איך להרגיל לכופתיות
ישנן מגוון שיטות מגוונות להרגלה לכופתיות:
אין טעם לעבור משיטה אחת לאחרת בכל מספר ימים, זה רק יבלבל את התוכי ולא תצליח במשימה.
12-04-2022, 05:19 PM
(12-04-2022, 04:00 PM)צבי דגן כתב: אוראל אבוטבול, תבהיר את שאלותיך. אני יכול להגיד לכם שהיא בת 4 חודשים מטובעת בדיקת מין המגדל גמל אותה על תערובות פרימיום מתכנן בהמשך לשנות תזונה לכופתיות התוכי האכלת יד אבל לא עולה בכלל על היד ובורחת וממש חששנית רוצה לשנות את זה מאוד ולהגיע לרמה שהיא רוצה להיות על היד ולהגיע לרמת אילוף של תעופה חופשית אבל כמו שאמרתי כרגע את הבייסיק אין לה ואפילו גם לצאת מהכלוב היא לא רוצה מה שכן היא אוכלת לי מ היד שאני מביא לה ולא נושכת . אשמח לעזרההה דחופה נ.ב יש לי כלוב a19 התוכי אצלנו ארבעה ימים התוכי ארה כחולת כנף/ ארה מרקנה
12-09-2022, 11:18 AM
התוכי לא עולה על היד שלך, אולי בגלל שהוא עדיין לא התרגל אליך?
|
|