11-02-2019, 05:48 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-02-2019, 06:17 PM על ידי macaw_life.)
(11-02-2019, 05:11 PM)yinon236 כתב: תתחדש על התוכי, נראה מאוד יפה!
שמעתי על מתן בן סימון דרך הפייסבוק ושמעתי עליו דברים טובים
המחירים של הוטרינר גבוהים! יהיה אפשר שאתה תביא לו את הערכה של קרניאלי והוא יבצע ואתה תשלח? ככה המחיר יהיה זול יותר באופן משמעותי
תיעזר בחבר וכך תוכל לבצע את הבדיקה בעצמך
סלמונלה איך צורך לבדוק, רק לשמור על הגיינה אם נוגעים בצואה וליכלוך והרי אתה לא תאכל את התוכי שלך נכון?
לא הבנתי- התוכי גזור נוצות תעופה? כי בתמונה נראה שלא.
בכל מקרה הגזירה חייבת להיות סימטרית ובכלל בתוכים גדולים חייבים להשאיר 2 נוצות קיצוניות שאם ינחתו שלא ינחתו חזק מדי.
אם גזרו נוצה בצד אחד אז צריך גם בצד השני רק להיזהר שלא תהיה נוצת דם (שהמקל מחזיק את הנוצה כחול) הוא נקרא קלמוס אם זכור לי נכון.
בכל מקרה בטוח שהוטרינר יעשה את זה
תוודה רבה ינון! אכן נראה תוכי יפה,
גזרו לו כנף אחת ממש לא טוב לדעתי,
כנף שנייה לא גזורה כלל,
לא נראה לי שהוטרינר יסכים לסידור הזה מה גם שאם כבר זה יקרה יש מעבדה זולה יותר מקרניאלי(הם דורשים 200 ש''ח למין+מקור ונוצות+כלמידיה) והם מתחייבים לתוצאות תוך 3 ימי עסקים מרגע שהגיעו הבדיקות
אגב, הרגעת אותי קצת עם המידע ששמעת עליו כי אני לא שמעתי עליו לפני שהבחור שגר באיזורי סיפר לי עליו..
הארה שוקל 845 גרם האם זה תקין בגיל הזה ? מצאתי פוסט ישן מהאתר הקודם שכתוב שאחרי גיל 10 שבועות אמור להיות בין 900-1100 גרם ..
הגאקו שוקל 378 גרם (יותר מבוגר לפי מה שהיה כתוב בטבלה)
הם שניהם אוכלים כופתיות השרייה ירקות פירות והיום נתתי גם ביצה.. האם לתת עוד קצת מזרק כדי להעלות את הארה במשקל למשקל תקין?