שלוש הגוזלים הקטנים הפכו לפרחונים מתוקים ובגיל חודש וחצי אפילו יותר נמכרו לבתים חמים.. שניים נמכרו לאותו אדם שלקח גוזל ראשון התאהב בו ורצה להביא לו את אחיו או אחותו אציין שהגוזלים היו הרבה יותר קלים לגדל והם נגמלו הרבה יותר מהר מקוקי .. אני לא חושבת שקוקי חולה או משהו אבל כנראה יש לכל תוכי קצב גדילה משלו והיה לי כמעט בלתי אפשרי להאכיל אותו אם אתם זוכרים שהיה גוזל הייתי מתוסכלת מאוד וחששתי שימות אבל היום הוא אוכל ממש טוב אני מזריקה לו מזרק של 10 cc תוך פחות מדקה והוא מגרגר כמו שתוכי צריך לגרגר ואפילו יותר.. לאחר שני מזרקים וקצת הוא ממש עוזב אותי ועף לאיזה פינה שבוחר וימשיך לנשנש מההשריה שלו והכופתיות פירות אין לו בעיה ירקות גם כן לא הרבה אבל בגלל שאני רואה שהוא אוכל השרייה האם אפשר לדעתכם לתת לו כל יום יומיים חופן עם מזון ביצים מעל? זה פשוט נאכל הכי הרבה ואני מרגישה שהוא מעין מתאמן שם על כל השרייה .. קניתי לו שק ענק השרייה של ורסלה לגה אמנם 10 קילו קצת הרבה אבל יש לי גם את הסווירות האחרות למטה שאגב הביאו עוד סבב , לא הספקתי להוציא את תיבת הקינון בזמן חשבתי שלא מיד יתרבו ותאמינו או לא לאחר שבוע וחצי פלוס מינוס הם הטילו שתי ביצים שניהם פוריות והם כבר מגדלים שני ברנשים חדשים בני שבועיים .. חששתי שלא יביאו גוזלים לאחר הראשון שמת וברוך השם לא חסרה שם תעסוקה.. אחכה כמה שבועות עד שיתחזקו ויגדלו הקטנים האמת לא תכננתי לעשות סבב גידול נוסף ואני מקווה למכור אותם ישר מההורים לאנשים שיודעים את העסק פרפקט אבל אם לא תהיה ברירה נוציא שוב לעוד סבב האכלות והכי חשוב חייבת להוריד מיד את תיבת הקינון כי אני חוששת שהם עייפים מכל זה.
הם כל הזמן בתא מסכנים אני חייבת שייקחו להם פסק זמן. כמה זמן אגב אפשר להוריד את התא? קחו בחשבון שברגע שקנינו אותם לפני יותר משנה וחצי הם ישנים כל לילה בתא ודווקא עכשיו מתחיל מזג אויר קריר מבאס אותי לחשוב שהם לא יתחממו בתא.. ועוד שאלה.. הם הביאו שלושה סבבים אחד אחרי השני שני סבבים אחרונים של 3 ו 2 פוריות כולם בלי עין הרע אבל הם אצלי כבר שנה וחצי והיה להם תקופה של הרבה זמן שלא הביאו גוזלים כיצד זה ייתכן? ואיזה מגדל אמר לי שאם לא אשאיר גוזל אחד שיגדלו ויישאר איתם הם לא יפסיקו האם זה נכון? אם אזיז את תיבת הקינון לצד אחר של הכלוב האם זה יעזור להם להפסיק תקופה?
הם כל הזמן בתא מסכנים אני חייבת שייקחו להם פסק זמן. כמה זמן אגב אפשר להוריד את התא? קחו בחשבון שברגע שקנינו אותם לפני יותר משנה וחצי הם ישנים כל לילה בתא ודווקא עכשיו מתחיל מזג אויר קריר מבאס אותי לחשוב שהם לא יתחממו בתא.. ועוד שאלה.. הם הביאו שלושה סבבים אחד אחרי השני שני סבבים אחרונים של 3 ו 2 פוריות כולם בלי עין הרע אבל הם אצלי כבר שנה וחצי והיה להם תקופה של הרבה זמן שלא הביאו גוזלים כיצד זה ייתכן? ואיזה מגדל אמר לי שאם לא אשאיר גוזל אחד שיגדלו ויישאר איתם הם לא יפסיקו האם זה נכון? אם אזיז את תיבת הקינון לצד אחר של הכלוב האם זה יעזור להם להפסיק תקופה?