10-04-2019, 12:01 PM
מי שגזר לו את נוצות התעופה לא גזר לו טוב.
צריך להשאיר 2 נוצות קיצוניות ואז לגזור 5, אני לא ממליץ לגזור לתוכי את הנוצות ראה כאן
בתחילת שבוע תיקח ביצה קשה, תחתוך ל 4 רבעים ותשמור במקרר ותיתן אותם במשך השבוע ככה זה יוצא ביצה אחת לשבוע.
מה לגבי אבן גיר/ סבידה? סבידה מומלץ כי בה יש גם מינרליים.
לגבי ירקות תן כל יום קצת רק לשטוף טוב, פירות אפשר פעמיים בשבוע.
אסור לתת: אבוקדו, עגבנייה, שוקולד, תפוח אדמה, בצל, פטרוזיליה וכל מזון אחר מעובד שהופק עבור האדם.
ראה כאן וגם כאן
אתה צריך לתת גם תערובת זרעים איכותית יבשה 3 פעמים בשבוע.
תערובת השרייה רצוי בהחלט. אני מעדיף מוכן למשל כאן ותוכל לראות איך להכין בעצמך כאן
סרטון איך להשרות
צריך להשאיר 2 נוצות קיצוניות ואז לגזור 5, אני לא ממליץ לגזור לתוכי את הנוצות ראה כאן
בתחילת שבוע תיקח ביצה קשה, תחתוך ל 4 רבעים ותשמור במקרר ותיתן אותם במשך השבוע ככה זה יוצא ביצה אחת לשבוע.
מה לגבי אבן גיר/ סבידה? סבידה מומלץ כי בה יש גם מינרליים.
לגבי ירקות תן כל יום קצת רק לשטוף טוב, פירות אפשר פעמיים בשבוע.
אסור לתת: אבוקדו, עגבנייה, שוקולד, תפוח אדמה, בצל, פטרוזיליה וכל מזון אחר מעובד שהופק עבור האדם.
ראה כאן וגם כאן
אתה צריך לתת גם תערובת זרעים איכותית יבשה 3 פעמים בשבוע.
תערובת השרייה רצוי בהחלט. אני מעדיף מוכן למשל כאן ותוכל לראות איך להכין בעצמך כאן
סרטון איך להשרות