10-04-2019, 11:54 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-04-2019, 12:00 PM על ידי macaw_life.)
(10-04-2019, 11:25 AM)אהבת חיות כתב:(10-04-2019, 11:17 AM)Ez_buyin כתב: אז ככה לפני כמעט שנה רכשתי תוכי מסוג ארה בלו & גולד כשהיה בן 6 חודשים, המגדל גזר את נוצותיו כנראה לא נכון כי מאז עד היום (אני מניח שהתכוונת לא) גזרתי את נוצותיוהוא ממש יפה
אך הן עדיין לא גדלו חזרה במלואן, מה שגורם כנראה לתוכי שלי לפחד מתעופה ואני ממש צריך להכריח אותו כדי לעוף ( אני חושב שתוכים חייבים לעוף כדי להיות בריאים פיזית ומנטלית ולכן אני נותן לו יותר נכון כרגע משדל אותו לעוף בתוך הבית בלי רתמה ומחוץ לבית עם רתמה).
לפני שקנית ראית אותו עף?
איך אימנת אותו לעוף בבית?
ולשם הסקרנות האישית שלי,
איך האופי שלו?
איך מקבל את הסביבה מעבר אלייך הוא מוכן שכולם יגעו בו?
איך הצרחות שלו?
קודם כל, תודה רבה
לפני שקניתי הייתי בחברתו כחצי שעה והוא היה ממש פחדן אומנם עלה עליי לאחר כמה דקות אך פחד(המגדל טען שבחודש האחרון אשתו הייתה בביהח ולא היה מי שיהיה איתו לכן היה בכלוב ) , אני האמת הייתי די פזיז וכ''כ רציתי כבר לרכוש ארה . שידעתי שאצליח להתחבר אליו בקלות , קראתי המון לפני שרכשתי אותו וידעתי בדיוק איך להתנהג בחודש הראשון איתו.
והחיבור שלנו די טוב , הוא עולה עליי בלי בעיה יוצא מהכלוב ישר כשאני פותח אותו לומד תרגילים פשוטים דיי מהר ( התרגיל האחרון שלימדתי אותו הוא להרים את הרגל כשאני אומר שלום זה לקח בערך 10 דק' ללמד אותו אתזה).
לפני שקניתי אותו לא ראיתי אותו עף הוא גם היה גזור בנוצות לא הכי טוב (לדעתי עדיין כך)
מבחינת האופי שלו הוא חברותי מאד מהשנייה שהכנסתי אותו אליי השתדלתי לתת לכמה שיותר אנשים להחזיק אותו וללטף.
אין לו בעיה אפילו להיות על הגב כשמישהו זר נוגע בו.
מבחינת הצרחות הוא צורח רק אם הוא לבד ( הכלוב שלו בגינה כרגע) אך כשהוא בחוץ (מחוץ לכלוב) הוא צועק לעיתים רחוקות מאד.