10-01-2019, 04:39 PM
זה בעייתי מכיוון שההפרש טמפרטורה בין הקוקטייל לג'אקו הוא מדי גדול.
אני הייתי מציע להתחיל בסוג אחד ולאט לאט להתפתח ולמכור גוזלים גמולים ועם הזמן לקנות עוד אומנת ולהוסיף עוד סוגי תוכים.
עוד אפשרות, לקוקטייל שלא צריך להאכיל אותו הרבה זמן, תוכל לשים בקופסא ולחבר מנורה קרמית שמפיצה חום בלבד כולל בקר טמפרטורה, ככה אני עשיתי בעבר.
אני הייתי מציע להתחיל בסוג אחד ולאט לאט להתפתח ולמכור גוזלים גמולים ועם הזמן לקנות עוד אומנת ולהוסיף עוד סוגי תוכים.
עוד אפשרות, לקוקטייל שלא צריך להאכיל אותו הרבה זמן, תוכל לשים בקופסא ולחבר מנורה קרמית שמפיצה חום בלבד כולל בקר טמפרטורה, ככה אני עשיתי בעבר.