שבוע טוב.. כן צבי הוא עולה לבד למעלה אין ספור פעמים .. עומד על המוט העליון .. בינתיים עץ של מטאטא אבל אני מחליפה לעץ זית שמעתי שעדיף יותר .. כמובן אחרי שטיפה ונקיון טוב.. סימבה עולה לבד עדיין מגושם .. אבל מגיע למעלה ומשתולל עם כל דבר חדש שהוא רואה.. חשבתי להכניסה את הקערות למעלה אבל לא נראה לי שישאר שם כל הזמן הוא יורד /חצי נופל למטה.. אני בהיכון לעצור את הנפילה אם כי בעלי טוען שאני יותר מדיי מגוננת עליו ובטבע הם חייבים להתאמץ ולהסתדר לבד .. הוא אוכל 3 ואפילו לפעמים 4 פעמים.. היום טעם ביצה .. השרייה לא כל כל מעוניין נתתי לו גרעינים מהשרייה פיצח 3 אבל לא ממש הבין שיש ממתק בפנים..אני רואה שלפעמים אחרי 3-4 שעות הוא הולך לקערה של הכופתיות לנשנש .. כמה הוא אוכל אין לדעת אני כבר לא ממש מרטיבה אותם כי אני לא רוצה להשאיר הרבה בכלוב הבנתי שצריך לזרוק שהם מתרטבים.. והוא דווקא נסתדר לא רע עם הרגילים.. שמתי לו שני סוגים אחד p15 של נוטרי ואחד עיגולים קטנים של GM יש לו עדיפות לנוטרי .. אישית גם אני מעדיפה אותם בריח .. אבל כמו שאתם אומרים הוא רחוק מגמילה.. אוכל 4 וחצי מזרקים .. אין ירידה משמעותית מבוקר לבוקר.. הוא בין 395-400 גרם.. יש לו עדיין פליטות.. אם כי פחות.. וגם למשל אחרי שעתיים פתאום יפלוט טיפה או שתיים.. מאןד מוזר שאני באה עם מזרק להאכיל אותו הוא עושה את התנועות של האכלה.. כמו שתוכי מרבה חיבה .. אבל זה מוקדם מידי לא? כל פעם שאני באה עם מזרק והוא מבין שהוא צריך לאכל אפילו שהזפק ריק הוא עושה תנועות כאילו רוצה להאכיל ומנסה לפלוט אוכל.. יצא למישהו לראות דבר כזה? ידוע בגיל בוגר יותר הם עושים זאת
|