כן נתתי לו כופתיות קטנות.
הוא משחק איתן בפה, הבעיה שאחת נכנסה לו בחלק מתחת ללשון והוא לא הצליח להוציא אותה הוא נענע ראש ועשה תנועות גרגור, נבהלתי.
נראה לי כדאי שאתן לו כופתיות גדולות כמו של נוטרי בירד הם לא ייתפסו באיזה מקום בפה וידבקו לו.
בשניות של Gm הן מאוד קטנות אצלם אותו בשעת פעולה.
לצערי הוא לא אוכל יותר ויותר במזרק, אלא אוכל 20cc ומתוכם פולט קצת.
אני מקווה שזה לא ימנע ממנו לגדול.
מחכה שהזפק מתרוקן ומאכילה, הוא עולה מבוקר לבוקר 7-8 גרם בלבד.
אני אביא לו היום השרייה, עם ביצה חתיכה קטנה עם קליפה הוא כן מתעניין במוצק.
הוא כבר בן חודש לערך. הלשלשת לא צמיגית כמו בעבר אבל לא ממש רכה.
אני חושבת שיש לו בעיה פשוט בעיכול ואת זה נבדוק שנלך לווטרינר, אולי בשבוע הבא או אחרי.
אני בודקת מיום ליום, אם המצב משתפר או ההפך.
נקווה שיתחזק יותר כבר נקשרנו אליו מאוד והוא עדיין לא ממש מנקה את הנוצות טיפה פה ושם.
האם הם חייבים להוציא שעווה או שזה לבד ייפול?
צבי זאת תגובה 219 .. רצית שאגיב עליה? אם הכוונה למזרק אז אכן 10cc הוא לא ממש מסתדר עם כפית
הוא משחק איתן בפה, הבעיה שאחת נכנסה לו בחלק מתחת ללשון והוא לא הצליח להוציא אותה הוא נענע ראש ועשה תנועות גרגור, נבהלתי.
נראה לי כדאי שאתן לו כופתיות גדולות כמו של נוטרי בירד הם לא ייתפסו באיזה מקום בפה וידבקו לו.
בשניות של Gm הן מאוד קטנות אצלם אותו בשעת פעולה.
לצערי הוא לא אוכל יותר ויותר במזרק, אלא אוכל 20cc ומתוכם פולט קצת.
אני מקווה שזה לא ימנע ממנו לגדול.
מחכה שהזפק מתרוקן ומאכילה, הוא עולה מבוקר לבוקר 7-8 גרם בלבד.
אני אביא לו היום השרייה, עם ביצה חתיכה קטנה עם קליפה הוא כן מתעניין במוצק.
הוא כבר בן חודש לערך. הלשלשת לא צמיגית כמו בעבר אבל לא ממש רכה.
אני חושבת שיש לו בעיה פשוט בעיכול ואת זה נבדוק שנלך לווטרינר, אולי בשבוע הבא או אחרי.
אני בודקת מיום ליום, אם המצב משתפר או ההפך.
נקווה שיתחזק יותר כבר נקשרנו אליו מאוד והוא עדיין לא ממש מנקה את הנוצות טיפה פה ושם.
האם הם חייבים להוציא שעווה או שזה לבד ייפול?
(07-31-2019, 10:31 AM)צבי דגן כתב: ציטוט: "עכשיו נתתי לו 2 מזרקים וחצי" כמה מ"ל (cc) הם 2.5 מזרקים?
בסה"כ נראה לי שהוא מקבל את הכמות שמתאימה לגוזל הזה, נכון?
ציטוט: "ולגבי האוכל לזה התכוונתי שאמרתי מתי לגמול" - ארה נגמל בגיל 11-12 שבועות, אבל כדאי להתחיל להראות לו את המזונות השונים כבר עכשיו.
כך תקבלי גמילה טבעית ולא "גמילה כפויה".
לעניין הכופתיות, לא משנה איזה גודל, בין כך את צריכה לפורר אותם קצת.
כרגע, אין צורך להרטיב, אבל בעתיד, אם תראי שהוא מנסה ממש לאכול אותם, תנסי להרטיב, כדי שתהיה לו תחושה קרובה לדייסה.
צבי זאת תגובה 219 .. רצית שאגיב עליה? אם הכוונה למזרק אז אכן 10cc הוא לא ממש מסתדר עם כפית