עדכון: הוצאתי את הסלעים מהאקווריום.
תמונה של האקווריום
הרקע הכחול נפל לי אבל מתי שאני אשים סלעים מתאימים לאלמוגים (אינדונזיים) אז אחזיר את הרקע.
החצץ הנוכחי שיש לי פחות מתאים לריף, בריף עדיף ללא חצץ בכלל למניעת פחות רפש אבל בשביל האסטטיקה יש ששמים ס"מ אחד של חצץ ארגונייט, זה בא רק בשקים של 10 קילו, זה המון... אבל למזלי מצאתי חנות שמכרה לי רבע שקית.
הנה התמונה
קניתי גם מלח לריף של חברת אקווה פורסט קניתי את ה reef salt
יש במלח פלסטיק שאותו ממלאים על כל 10 ליטר מי אוסמוזה.
מי שרוצה אני מעלה סרטון
הבעיה שבשביל לסדר את המסלעה אני צריך לרוקן את האקווריום משמע להוציא את הדג ליצן אוסלריס שברשותי.
מחר אצטרך למסור אותו לחנות, אומנם מדובר בדג נפוץ בכל החנויות וכולם נראים אותו דבר והמחיר שלהם זול אבל יהיה לי קשה להיפרד ממנו כי הוא איתי מעל לשנתיים ונקשרתי אליו, חבל לי.
תמונות של הדג (היה לי קשה לצלם אותו כי הוא כל הזמן בתזוזה.
בכל מקרה אעדכן מחר מה עשיתי כולל תמונות.
תמונה של האקווריום
הרקע הכחול נפל לי אבל מתי שאני אשים סלעים מתאימים לאלמוגים (אינדונזיים) אז אחזיר את הרקע.
החצץ הנוכחי שיש לי פחות מתאים לריף, בריף עדיף ללא חצץ בכלל למניעת פחות רפש אבל בשביל האסטטיקה יש ששמים ס"מ אחד של חצץ ארגונייט, זה בא רק בשקים של 10 קילו, זה המון... אבל למזלי מצאתי חנות שמכרה לי רבע שקית.
הנה התמונה
קניתי גם מלח לריף של חברת אקווה פורסט קניתי את ה reef salt
יש במלח פלסטיק שאותו ממלאים על כל 10 ליטר מי אוסמוזה.
מי שרוצה אני מעלה סרטון
הבעיה שבשביל לסדר את המסלעה אני צריך לרוקן את האקווריום משמע להוציא את הדג ליצן אוסלריס שברשותי.
מחר אצטרך למסור אותו לחנות, אומנם מדובר בדג נפוץ בכל החנויות וכולם נראים אותו דבר והמחיר שלהם זול אבל יהיה לי קשה להיפרד ממנו כי הוא איתי מעל לשנתיים ונקשרתי אליו, חבל לי.
תמונות של הדג (היה לי קשה לצלם אותו כי הוא כל הזמן בתזוזה.
בכל מקרה אעדכן מחר מה עשיתי כולל תמונות.