בוקר טוב,
ד"ר אילן פלגי חזר בשאלה שנתתי לו ואמר שלא היינו צריכים להחליף דייסה ולחזור אליה אם היא הייתה בסדר, אבל אחרי כל השינוי שעשיתי לחזור לדייסה שאין לה את השומן הדרוש להתפתחות תוכי גדול יהיה טעות?
ומה אם השינוי של הדייסה יעשה יותר נזק? כעיקרון אין שינוי, כל 6-7 שעות ריקון.
בבוקר ריק לגמרי.
אקטיבי כבר הולך ומשחק במשחקים.
הורדתי טיפה כמות מארוחה אחרונה לראות אם הוא מקיא והוא לא מקיא אז אולי באמת הוא לא מסוגל להכיל כמות רגילה למשקל גופו ועדיף לתת לו טיפה פחות.
גם חזרתי ליחס 1/2.5 בבוקר היום לראות אולי יהיה לו יותר קל לעכל.
אז חוץ מהלשלשת שלא השתנתה עדין וזה כבר 5 ימים, אין לי דרך להבין למה היא לא הופכת לרכה יותר.
האם לתת לו כל יום שעה לפני האכלה מזרק של קמומיל או פשוט להמשיך ככה ולקוות שיסתדר מאיליו אם יש דבר כזה?
הוא אוכל רק 3 פעמים להזכירכם בשל ריקון זפק איטי.
וכמובן שד"ר. פלגי יחזור ב-1 לחודש אקבע פגישה מקווה שיוכל להבין מה הסיבה לכך.
עדיין לא צווח הרבה רק פה ושם צפצוף ואין התלהבות באוכל אם כי הכפית באמת מראה שיפור על בליעה נכונה של תוכי.
בכפית כשאני מגיעה לשלב מסוים בסוף הוא מתחיל לפלוט וזה מראה לי שהוא לא יכול להכיל יותר דייסה.
הווטרינר אמר לא לחמם מים במיקרו אגב.
אני מחממת מים מינרלים פעם אחת ואז שמה בקופסה סגורה הרמטי ואז לוקחת כל יום ממנה שמה במיקרוגל 20 שניות ואז מביאה גם כוס מים חמים וקרים מכינה את התערובת ושמה מד חום עד שלא מגיע ל-42 ופחות לא מאכילה.
לעיתים יוצא גם 42.2 האם זה חם מדיי אולי?
סימבה היום בבוקר
קראתי פה מאמר שלכם על שלבי האכלה ומה אפשר לעשות עם האטת זפק.
משום מה רשום מים עם דבש והמאמר פה לא הזכיר תה קמומיל. האם שווה לנסות?
ד"ר אילן פלגי חזר בשאלה שנתתי לו ואמר שלא היינו צריכים להחליף דייסה ולחזור אליה אם היא הייתה בסדר, אבל אחרי כל השינוי שעשיתי לחזור לדייסה שאין לה את השומן הדרוש להתפתחות תוכי גדול יהיה טעות?
ומה אם השינוי של הדייסה יעשה יותר נזק? כעיקרון אין שינוי, כל 6-7 שעות ריקון.
בבוקר ריק לגמרי.
אקטיבי כבר הולך ומשחק במשחקים.
הורדתי טיפה כמות מארוחה אחרונה לראות אם הוא מקיא והוא לא מקיא אז אולי באמת הוא לא מסוגל להכיל כמות רגילה למשקל גופו ועדיף לתת לו טיפה פחות.
גם חזרתי ליחס 1/2.5 בבוקר היום לראות אולי יהיה לו יותר קל לעכל.
אז חוץ מהלשלשת שלא השתנתה עדין וזה כבר 5 ימים, אין לי דרך להבין למה היא לא הופכת לרכה יותר.
האם לתת לו כל יום שעה לפני האכלה מזרק של קמומיל או פשוט להמשיך ככה ולקוות שיסתדר מאיליו אם יש דבר כזה?
הוא אוכל רק 3 פעמים להזכירכם בשל ריקון זפק איטי.
וכמובן שד"ר. פלגי יחזור ב-1 לחודש אקבע פגישה מקווה שיוכל להבין מה הסיבה לכך.
עדיין לא צווח הרבה רק פה ושם צפצוף ואין התלהבות באוכל אם כי הכפית באמת מראה שיפור על בליעה נכונה של תוכי.
בכפית כשאני מגיעה לשלב מסוים בסוף הוא מתחיל לפלוט וזה מראה לי שהוא לא יכול להכיל יותר דייסה.
הווטרינר אמר לא לחמם מים במיקרו אגב.
אני מחממת מים מינרלים פעם אחת ואז שמה בקופסה סגורה הרמטי ואז לוקחת כל יום ממנה שמה במיקרוגל 20 שניות ואז מביאה גם כוס מים חמים וקרים מכינה את התערובת ושמה מד חום עד שלא מגיע ל-42 ופחות לא מאכילה.
לעיתים יוצא גם 42.2 האם זה חם מדיי אולי?
סימבה היום בבוקר
קראתי פה מאמר שלכם על שלבי האכלה ומה אפשר לעשות עם האטת זפק.
משום מה רשום מים עם דבש והמאמר פה לא הזכיר תה קמומיל. האם שווה לנסות?