ומה לגבי העלאת גירה? שמתי לב שהוא מעלה חלק מהדייסה לפה (עושה מעין תנועות עם הזפק כאילו נתקע לו האוכל) ועולה לו חלק מהדייסה לפה (אני רואה אותה בפה בחלק התחתון של המקור ואז היא בולע אותה שוב.
ייתכן שזאת הבעיה, כשהוא לא מעכל את האוכל ?
אני נותנת לו את הדייסה 41 חום או 40 לפעמים, עולה ל-42 , אבל לא יורדת פחות .
בדף של הדייסה רשום לשים 39 מעלות. אז זה לא זה.
אבל עד היום כשאני מאכילה אותו הוא לא מראה התלהבות.
אני נותנת לו כל הזמן קצת במזרק עוברת לכפית לפעמים אבל הוא תמיד מראה שקשה לו להכיל כמות גדולה של הדייסה בפה.
אמנם היא החל לעמוד עכשיו בזמן אכילה מה שפעם הוא שכב אבל אני נותנת לו קצת כל פעם במזרק ונותנת לו לבלוע אחרת אם אני שמה כמות גדולה הוא כמו נחנק ומוציא קצת על עצמו.
עוד שאלה: עשיתי בדיקה של הלשלשת על אזור לא סופג, לראות את הלשלשת.
יש את החלק הירוק שהוא צמיגי וירוק בהיר, יש את האורט שהוא לבן (לא ממש הרבה אבל) ויש את הנוזל והוא לאחרונה מוציא יחסית כמות של נוזל גדולה בהשוואה לשאר, יכול להוות בעיה שהנוזל (אגב שקוף) יוצא לא אותו כמות ,בוא נגיד יחסית לשני האחרים?
חבל שלא צילמתי.
ייתכן שזאת הבעיה, כשהוא לא מעכל את האוכל ?
אני נותנת לו את הדייסה 41 חום או 40 לפעמים, עולה ל-42 , אבל לא יורדת פחות .
בדף של הדייסה רשום לשים 39 מעלות. אז זה לא זה.
אבל עד היום כשאני מאכילה אותו הוא לא מראה התלהבות.
אני נותנת לו כל הזמן קצת במזרק עוברת לכפית לפעמים אבל הוא תמיד מראה שקשה לו להכיל כמות גדולה של הדייסה בפה.
אמנם היא החל לעמוד עכשיו בזמן אכילה מה שפעם הוא שכב אבל אני נותנת לו קצת כל פעם במזרק ונותנת לו לבלוע אחרת אם אני שמה כמות גדולה הוא כמו נחנק ומוציא קצת על עצמו.
עוד שאלה: עשיתי בדיקה של הלשלשת על אזור לא סופג, לראות את הלשלשת.
יש את החלק הירוק שהוא צמיגי וירוק בהיר, יש את האורט שהוא לבן (לא ממש הרבה אבל) ויש את הנוזל והוא לאחרונה מוציא יחסית כמות של נוזל גדולה בהשוואה לשאר, יכול להוות בעיה שהנוזל (אגב שקוף) יוצא לא אותו כמות ,בוא נגיד יחסית לשני האחרים?
חבל שלא צילמתי.