אבל 4 שעות והוא מלא עדין זה לא מראה בעיה ? האם קמומיל מסוכן ? לתת לעסות ?
מאמינה שב11 הוא כן יתרוקן .. נתתי לו רק 3 cc תה קמומיל 42 מעלות חום.. ועיסיתי קצת את הזפק .. חשבתי שקמומיל טוב אם האוכל מתעכל לאט
צבי .. את החום של הדייסה אני בודקת עם מד חום דיגטאלי .. הוא אמין לא?
היא לבני אדם אז משערת שאם מראה לי 42.4 למשל הוא צריך להיות אמין לא?
רק הטמפ' של האומנת היא הבעיה אבל שוב .. מסדרת לפי הנשימות של הקטן.
מעלה עד שאני רואה שחם לו והוא מתנשף ואז מורידה ומחכה עד שהוא מתייצב שוב.
לדעתי המד חום הדיגיטלי שאני מכניסה בחלל האומנת הוא הכי מדויק. כך נראה לי כל השאר לא טובים כי כל אחד מראה דבר אחר אבל בהגזמה.
האם מד חום הדיגיטלי בתוך האומנת לא ייתן לי תוצאות הכי מדויקות יחסית לשאר?
מאמינה שב11 הוא כן יתרוקן .. נתתי לו רק 3 cc תה קמומיל 42 מעלות חום.. ועיסיתי קצת את הזפק .. חשבתי שקמומיל טוב אם האוכל מתעכל לאט
(07-25-2019, 02:52 PM)צבי דגן כתב: לעניין הטמפרטורה באומנת או הטמפרטורה של הדייסה, אני לא יכול לחוות את דעתי משום שאני לא יודע אם ניתן לסמוך על מדי החום שיש לך.
לעניין הכנת הדייסה, תפעלי לפי הוראות היצרן.
אם את מראה את הדף הנכון, מדובר על: על כל יחידה של אבקה תמוססי ב- 2-2.5 יחידות של מים.
תשתמשי בכפיות מדידה ולא בכפיות ביתיות של תה או קפה.
המדידות, היחסים, צריכים להיות מדויקים.
צבי .. את החום של הדייסה אני בודקת עם מד חום דיגטאלי .. הוא אמין לא?
היא לבני אדם אז משערת שאם מראה לי 42.4 למשל הוא צריך להיות אמין לא?
רק הטמפ' של האומנת היא הבעיה אבל שוב .. מסדרת לפי הנשימות של הקטן.
מעלה עד שאני רואה שחם לו והוא מתנשף ואז מורידה ומחכה עד שהוא מתייצב שוב.
לדעתי המד חום הדיגיטלי שאני מכניסה בחלל האומנת הוא הכי מדויק. כך נראה לי כל השאר לא טובים כי כל אחד מראה דבר אחר אבל בהגזמה.
האם מד חום הדיגיטלי בתוך האומנת לא ייתן לי תוצאות הכי מדויקות יחסית לשאר?