כן הוא עולה במשקל אחרי כל האכלה ב-20 גרם אבל למשל אתמול בבוקר שקל 283 לפני האכלה והיום בבוקר שקל 283 לפני האכלה.
בעוד שבימים אחרים הוא עלה, אני רק יודעת שיש עוד דייסה אחרת יש קיבלתי אבל רשום לתוכים גדולים ויש בה יותר אחוזי שומן.
ארה סווירה נחשב תוכי גדול או בינוני?
אני פשוט אסתכל עד מחר אם אני רואה שהוא נשאר אותו משקל בבוקר לפני האכלה אני משנה את הדייסה.
הזפק מתרוקן כל 5 שעות לא 4 אפילו אפילו יותר.
אני לא מרגישה שאני מנפחת אותו באוכל - שני מזרקי 10 מילגרם ועוד קצת לא מרגישים שמפוצצים ואני רואה אחרי שקילה שהוא באמת עולה 10 אחוז או יותר אבל אולי כל העניין לה הוא הדייסה הזאת.
אז אולי שווה להפסיד את הכסף של הדייסה הזאת ולקנות חברה כמו נוטריבירד לעשות לפני הטבלה ולראות? האם זה יותר טוב?
רק שלא יהיה איזה בעיה בשינוי דייסה.
אערבב כמו שצבי הציע א אמורה להיות בעיה לא? זאת דייסה איכותית החדשה.
הזפק אחרי שלוש וחצי שעות לערך
ועכשיו האומנת מראה לפי מדחום דיגטאלי רגיל כזה (ששמים בפה לילדים או בית שחי) 34.1 מעלות שזה מה שצריך להיות באומנת לגוזל בן 21 יום ומעלה (הוא בין 21-22 יום) אז החום הוא לא הפקטור שגורם לאוכל להתרוקן לאט.
נמצא שאולי הדייסה (או סמיכה למרות שאני ממש לא עושה סמיכה כפי שציינתי) או הסוג שלה פשוט לא ממש טוב כמו שצריך?
או שפשוט זה לא תורה מסיני וכל גוזל מעכל אחרת?
מה שבטוח אני לא מפוצצת זפק הוא על 20 מילגרם כבר הרבה זמן לא עליתי ואין לו בועות בגב משני הצדדים אז זה לא נראית הבעיה. אם בכלל זאת בעיה.
בעוד שבימים אחרים הוא עלה, אני רק יודעת שיש עוד דייסה אחרת יש קיבלתי אבל רשום לתוכים גדולים ויש בה יותר אחוזי שומן.
ארה סווירה נחשב תוכי גדול או בינוני?
אני פשוט אסתכל עד מחר אם אני רואה שהוא נשאר אותו משקל בבוקר לפני האכלה אני משנה את הדייסה.
הזפק מתרוקן כל 5 שעות לא 4 אפילו אפילו יותר.
אני לא מרגישה שאני מנפחת אותו באוכל - שני מזרקי 10 מילגרם ועוד קצת לא מרגישים שמפוצצים ואני רואה אחרי שקילה שהוא באמת עולה 10 אחוז או יותר אבל אולי כל העניין לה הוא הדייסה הזאת.
אז אולי שווה להפסיד את הכסף של הדייסה הזאת ולקנות חברה כמו נוטריבירד לעשות לפני הטבלה ולראות? האם זה יותר טוב?
רק שלא יהיה איזה בעיה בשינוי דייסה.
אערבב כמו שצבי הציע א אמורה להיות בעיה לא? זאת דייסה איכותית החדשה.
הזפק אחרי שלוש וחצי שעות לערך
ועכשיו האומנת מראה לפי מדחום דיגטאלי רגיל כזה (ששמים בפה לילדים או בית שחי) 34.1 מעלות שזה מה שצריך להיות באומנת לגוזל בן 21 יום ומעלה (הוא בין 21-22 יום) אז החום הוא לא הפקטור שגורם לאוכל להתרוקן לאט.
נמצא שאולי הדייסה (או סמיכה למרות שאני ממש לא עושה סמיכה כפי שציינתי) או הסוג שלה פשוט לא ממש טוב כמו שצריך?
או שפשוט זה לא תורה מסיני וכל גוזל מעכל אחרת?
מה שבטוח אני לא מפוצצת זפק הוא על 20 מילגרם כבר הרבה זמן לא עליתי ואין לו בועות בגב משני הצדדים אז זה לא נראית הבעיה. אם בכלל זאת בעיה.