לא, אין דף על הדייסה שאומר את הכמויות. אני הולכת לפי מה שאמרתי לכם, סמיכות, מערבבת טוב טוב ומשתדלת שלא יהי סמיך מדיי.
כשאני שופכת מהכפית לכיוון הכוס היא נשפכת מהר ולא איטי.
הדייסה הזאת לא מגיעה עם דף היראות של כמות והיא מוכרת יחסית gm breeder דייסה לגוזלים בינונים וגדולים.
לגבי הלשלשת יש את כל השלושה שציינתם, רק שהמים נספגים בנייר/נסורת אבל הלשלשת שלו יחסית מוצקה אבל לא קשה, נראית לי תקינה.
מחר אצלם אותה על נייר סופג אולי יראו יותר טוב.
הוא עושה לשלשת בתדירות נורמטיבית, לעניות דעתי כמובן.
הדבר היחיד שקצת מטריד אותי זה שלוקח לו 5 שעות עד ריקון זפק אבל שוב תמיד מבלבל אותי כי השק זפק שלו תמיד נראה מעין מנופח טיפה כפי שרואים בתמונה.
ינון אמר שזה זפק ריק אני גם חושבת אבל שוב אתם מבינים הרבה יותר.
חיפשתי את הטבלה באינטרנט של בחברת דייסה הזאת, שהיא ישראלית אגב, לא מצאתי בפורום שיחה על זה אז כפי שאני אומרת מעדיפה לעשות את הדייסה פחות סמיכה שלא ייווצר מצב לא נכון בעיכול.
מישהו מכיר את הדייסה הזאת?
כשאני שופכת מהכפית לכיוון הכוס היא נשפכת מהר ולא איטי.
הדייסה הזאת לא מגיעה עם דף היראות של כמות והיא מוכרת יחסית gm breeder דייסה לגוזלים בינונים וגדולים.
לגבי הלשלשת יש את כל השלושה שציינתם, רק שהמים נספגים בנייר/נסורת אבל הלשלשת שלו יחסית מוצקה אבל לא קשה, נראית לי תקינה.
מחר אצלם אותה על נייר סופג אולי יראו יותר טוב.
הוא עושה לשלשת בתדירות נורמטיבית, לעניות דעתי כמובן.
הדבר היחיד שקצת מטריד אותי זה שלוקח לו 5 שעות עד ריקון זפק אבל שוב תמיד מבלבל אותי כי השק זפק שלו תמיד נראה מעין מנופח טיפה כפי שרואים בתמונה.
ינון אמר שזה זפק ריק אני גם חושבת אבל שוב אתם מבינים הרבה יותר.
חיפשתי את הטבלה באינטרנט של בחברת דייסה הזאת, שהיא ישראלית אגב, לא מצאתי בפורום שיחה על זה אז כפי שאני אומרת מעדיפה לעשות את הדייסה פחות סמיכה שלא ייווצר מצב לא נכון בעיכול.
מישהו מכיר את הדייסה הזאת?