אני נוטה להסכים איתך בנושא הספציפי הזה.
באמת שכל המדחומים פשוט שיגעו אותי וכל פעם שהעליתי לטמפ' מסוימת או שהוא התנשף או שהיה נינוח.
נכון לעכשיו מראה אמנם 35 מעלות באומנת עצמה והוא רגוע משחק עם הנוצות והרשת.
אגב כל פעם שהוא עושה לשלשת הרי הנסורת קרובה לרשת אז יוצר מצב שאם לא אנקה הוא יתלכלך ואני לא אוהבת לראות אותו מלוכלך.
יש איזה רעיון? כי אני לא שמה יותר ניירות מתחת אלא נסורת.
בעבר ללא הרשת הייתי כל פעם מחליפה נייר סופג וזה היה שומר על ניקיונו. האם ככה צריך?
ועוד משהו צריך להגדיל לו את הקופסא? או זה אמור להיות קטן כדי שיצטופף להתחממות?
הרבה פעמים אני רואה אותו יושן עם הראש מחוץ לקופסא וזה נראה מחניק.
מיותר לציין שנלחצתי כי זה נראה שהוא מת חחח, אז כל שעה בלילה קמתי לבדוק שהוא בסדר.
האם לחפש קופסא יותר גבוהה יותר גדולה שיוכל ללכת קצת בפנים? לשים איזה צעצוע? או שעוד מוקדם.
אגב תאריך בקיעה 4/5 ליולי.
אפשר להוציא אותו גם להחזיק קצת שיתרגל אליי? או שחייב אומנת תמיד?
להלן הגוזל לאחר 4 שעות. תמיד יש שק טיפה מלא אבל זה נראה ריק. אתם יכולים לומר לי אם הוא מרוקן?
באמת שכל המדחומים פשוט שיגעו אותי וכל פעם שהעליתי לטמפ' מסוימת או שהוא התנשף או שהיה נינוח.
נכון לעכשיו מראה אמנם 35 מעלות באומנת עצמה והוא רגוע משחק עם הנוצות והרשת.
אגב כל פעם שהוא עושה לשלשת הרי הנסורת קרובה לרשת אז יוצר מצב שאם לא אנקה הוא יתלכלך ואני לא אוהבת לראות אותו מלוכלך.
יש איזה רעיון? כי אני לא שמה יותר ניירות מתחת אלא נסורת.
בעבר ללא הרשת הייתי כל פעם מחליפה נייר סופג וזה היה שומר על ניקיונו. האם ככה צריך?
ועוד משהו צריך להגדיל לו את הקופסא? או זה אמור להיות קטן כדי שיצטופף להתחממות?
הרבה פעמים אני רואה אותו יושן עם הראש מחוץ לקופסא וזה נראה מחניק.
מיותר לציין שנלחצתי כי זה נראה שהוא מת חחח, אז כל שעה בלילה קמתי לבדוק שהוא בסדר.
האם לחפש קופסא יותר גבוהה יותר גדולה שיוכל ללכת קצת בפנים? לשים איזה צעצוע? או שעוד מוקדם.
אגב תאריך בקיעה 4/5 ליולי.
אפשר להוציא אותו גם להחזיק קצת שיתרגל אליי? או שחייב אומנת תמיד?
להלן הגוזל לאחר 4 שעות. תמיד יש שק טיפה מלא אבל זה נראה ריק. אתם יכולים לומר לי אם הוא מרוקן?