(07-19-2019, 03:01 PM)צבי דגן כתב: אם בשתי התמונות מדובר באותו הרגע ולפני שהאכלת, הרי שאת מאכילה מוקדם מידי, כי עדיין יש לו מזון בזפק.
אם עברו כבר 4 שעות מאז ההאכלה הקודמת, ייתכנו מספר גורמים:
תבדקי את כל הגורמים הנ"ל.
- הדייסה סמיכה מידי.
- הדייסה לא מספיק חמה.
האם יש לך מד חום דיגיטלי או מדחום מטבח דיגיטלי למדידת הטמפרטורה של הדייסה?
- הטמפרטורה באומנת לא מתאימה.
שבוע טוב,
הדייסה לא סמיכה מדיי אני דואגת שתהיה פחות סמיכה מדבש.
משתמשת במד חום דיגיטלי בסביבות 40-42 מעלות.
לגבי האומנת, כשאני שמה 35 לפי הצג טמפ׳ המקובע של האומנת הגוזל מתחיל להתנשף קלות.
כשאני מורידה ל-34 הוא לא מתנשף.
התייאשתי מלחפש מדי חום והאחרון שקניתי אמורה להיות לו סטייה קלה אבל הוא אחד שיש לו טמפ' חיצונית וטמפ' פנימית.
אני שמה את כולו באומנת ולא תמיד שניהם מראים אותו טמפ׳.
והקטנים האחרים בכלל לא דומים בטמפ׳ אני לא חושבת שזו הטמפ' כי אני על 34 מעלות מהאומנת עצמה לא חושבת שקר לו בודקת אותו הוא ממש חם.
לפעמים מתנשף כשאני מעלה אז אין לי מושג אם האומנת הזו נורמלית או כל אומנת ככה.
בדקתי את התכנית של בניית אומנת מקצועית וזאת שיש לי בדיוק כמו מה שרשמו על בניית אומנת אחד על אחד.
אני אסתכל לראות עם יעברו יותר מ-4 שעות.
עכשיו, החלטתי להאכיל אותו טיפה פחות ממה שאני מאכילה כי אולי אני ממלאת לו את הזפק הרבה?
עדיף טיפה פחות, יוצא שאני מאכילה גוזל בן שבועיים וקצת שני מזרקים של 10 מל' שלמים אז הורדתי קצת.
עדיף, בבוקר הוא ממש ממש מרוקן, עדיף לפספס האכלה אם הזפק לא ריק עד הסוף?
בוא נגיד שעברו 5 שעות ולא 4 מאז האכלה אחרונה עד לזפק ריק?
היא בסדר אבל עומד כבר הודות לרשת ששמתי הולך כבר קצת ומתמתח הרבה.
(07-19-2019, 03:04 PM)צבי דגן כתב: האם, כשאת ממששת את הזפק לפני ההאכלה, את מרגישה שעדיין יש בו מזון?אני ממשת אותו והוא מרגיש מימי אבל לא נפוח או מרגיש מלא בנוזל.
ראיתי את הזפק שלו בבוקר והוא ריק אמנם אבל ממש קטן .. עדיין יש זפק.. אני מחכה עד שאני רואה את הזפק קָטֵן משמעותית אבל תכלס רק בבוקר יש לו זפק הכי קטן שיש.
במשך היום הוא לא מגיע לממדים כאלה קטנים.
אני אצלם אותו בבוקר (גם אשתדל לא לחוץ על הזפק בעת צילום) ואצלם אחרי.
גם אצלם אחרי 4 שעות כך אולי תוכלו לומר לי אם זה נורמלי.
אגב איך אני יודעת אם יש החמצה בזפק?
בוא נגיד שהאכלתי אותו שהוא לא ממש ממש ריק, זה ישר עושה משהו לא טוב, יש סימפטומים?
מה צריך לשים לב אליו אם יש בעיה כזאת?
שלא נצטרך אבל עדיין חייב להיות מוכן חס ושלום.
יש לי סיוטים מלראות גוזל מת, כל היום בודקת אותו.
רשמת את זה: באופן חד פעמי, תנסי להשתמש במד חום רפואי, הוא מאוד מדויק, כך תדעי בכמה מעלות מזייפים האחרים.
איזה מדחום זה?