- הפעם הגוזל נראה הרבה יותר טוב, יותר בריא ויותר חיוני.
- אני מאמין, שאם לא תעשי שגיאות חריפות מידי, תהיה לך הצלחה ותגדלי אותו עד לגמילה וגם - בהמשך.
- הרשת טובה, שימי לב שהגוזל מצליח להיאחז בה באצבעותיו ולהתייצב ורגליו לא מחליקות עד כדי פיסוק.
- לגבי הזפק, תצלמי אותו כשהוא מלא ואז אחווה את דעתי.
אני מזכיר לך להתחיל להאכיל רק כאשר הזפק ריק, ולהפסיק את ההאכלה, כאשר הזפק מלא לגמרי.
- השקילה מיועדת לעקוב אחר העליה במשקל של הגוזל (ולא כדי לדעת כמה להאכיל), בדומה לשקילות שעושים לתינוקות.
שוקלים את הגוזל רק פעם אחת ביום לפני הארוחה (בד"כ לפני ארוחת הבוקר).
- קצת מדאיג אותי שאין לך מד טמפרטורות אמין שבו אפשר למדוד את הטמפרטורה המדויקת שקיימת בסביבת הגוזל.
אני רואה שכל מדחום מראה לך טמפרטורה שונה מהמדחום האחר.
באופן חד פעמי, תנסי להשתמש במד חום רפואי, הוא מאוד מדויק, כך תדעי בכמה מעלות מזייפים האחרים.
- כפי שציינתי בעבר, אני לא ממליץ להאכיל לפי משקל (10 מיליגרם וכדומה), משקל הדייסה (או הנפח) נותן לך רק מושג כללי כדי להעריך את כמות הדייסה שאת צריכה להכין לאותה הארוחה.
- בזמן ההאכלה, את צריכה למשש את הזפק כדי לוודא שהוא מתמלא לגמרי אבל - גם לא יותר מידי כדי לא לקרוע אותו.
- האם, כשהגוזל רעב, הוא מצייץ?
- האם, כשאת מקרבת אליו את המזון, הוא מרים את הראש.
- האם בזמן ההאכלה, הוא עושה תנועות אופייניות של גוזל שמקבל מזון?
- כדאי להראות סרטון של הגוזל בזמן שהוא אוכל.