בוקר טוב,
לצערי הרב הגוזל לא שרד.. .
אתמול מהאכלה בסביבות 6 דווקא התלהבתי שהיום יאכל 4 פעמים יעלה קצת במשקל.
בבוקר קמתי הוא היה עדין עם זפק חצי מלא מ-6 בערב יום לפני הייתה לו את הבועה בצד עם קצת אוכל גם ולא הייתה לשלשת אחת כל הלילה.
הוא היה מנופח בבטן והישבן היה נראה יבש.
מה לדעתכם קרה לו, שלא הצליח לעשות צרכים?
כמה חבל.
סבב של שני הזוגות עם 6 ביצים כל כך רציתי לגדל אותם ואף אחד לא שרד.
אני אומרת לעצמי אולי טוב היה אם הייתי משאירה אצל האמא אבל בזוג השני שלי הגוזל מת אצל ההורים אז אין לי ממש דרך לדעת מי יישאר ומי יצא.
גם הביצה של הג'אקואית אם אתם זוכרים שנשארה הייתה עם גוזל בפנים כמעט שלם אבל מת יכול להיות שלא דגרה מספיק.
יש אין ספור אפשרויות.
יש לי שאלה למגדלים ביניכם, אמנם אני עם אומנת מוכנה ומדגרה שצריכה להגיע.
בסבב הבא האם להוציא ישר את כל הביצים למדגרה, או לתת לדגור? (לא רוצה שהביצים לא יתפתחו כתוצאה מאי חימום טוב של ההורים).
אני אומרת לעצמי האם אני כביכול "הרגתי" את הגוזל? אבל עשיתי הכל נכון.
אמנם רואים שהוא היה גוזל חלש והיו בעיות בזפק, אבל אני מנסה לחשוב מה עדיף לפעם הבאה אשמח לעצות מה יותר עדיף מדגרה ואומנת או הורים?
ולהשאיר מה שיהיה יהיה.
גם עוד משהו שהיה לי מוזר, בכל הסרטונים שראיתי של גוזלי ג'אקו הם היו עושים רעש, את הגוזל הזה אף פעם לא שמעתי בכלל.
לצערי הרב הגוזל לא שרד.. .
אתמול מהאכלה בסביבות 6 דווקא התלהבתי שהיום יאכל 4 פעמים יעלה קצת במשקל.
בבוקר קמתי הוא היה עדין עם זפק חצי מלא מ-6 בערב יום לפני הייתה לו את הבועה בצד עם קצת אוכל גם ולא הייתה לשלשת אחת כל הלילה.
הוא היה מנופח בבטן והישבן היה נראה יבש.
מה לדעתכם קרה לו, שלא הצליח לעשות צרכים?
כמה חבל.
סבב של שני הזוגות עם 6 ביצים כל כך רציתי לגדל אותם ואף אחד לא שרד.
אני אומרת לעצמי אולי טוב היה אם הייתי משאירה אצל האמא אבל בזוג השני שלי הגוזל מת אצל ההורים אז אין לי ממש דרך לדעת מי יישאר ומי יצא.
גם הביצה של הג'אקואית אם אתם זוכרים שנשארה הייתה עם גוזל בפנים כמעט שלם אבל מת יכול להיות שלא דגרה מספיק.
יש אין ספור אפשרויות.
יש לי שאלה למגדלים ביניכם, אמנם אני עם אומנת מוכנה ומדגרה שצריכה להגיע.
בסבב הבא האם להוציא ישר את כל הביצים למדגרה, או לתת לדגור? (לא רוצה שהביצים לא יתפתחו כתוצאה מאי חימום טוב של ההורים).
אני אומרת לעצמי האם אני כביכול "הרגתי" את הגוזל? אבל עשיתי הכל נכון.
אמנם רואים שהוא היה גוזל חלש והיו בעיות בזפק, אבל אני מנסה לחשוב מה עדיף לפעם הבאה אשמח לעצות מה יותר עדיף מדגרה ואומנת או הורים?
ולהשאיר מה שיהיה יהיה.
גם עוד משהו שהיה לי מוזר, בכל הסרטונים שראיתי של גוזלי ג'אקו הם היו עושים רעש, את הגוזל הזה אף פעם לא שמעתי בכלל.