06-23-2019, 10:24 AM
דרך נוספת להכנת הדייסה ולשמור על הטמפרטורה המתאימה.
- לא תמיד נוח להרתיח מים ולחכות שיתקררו עד הטמפרטורה המתאימה, בטח עבור מספר פעמים ביום, לכן דרך נוספת היא להרתיח את המים פעם אחת ביום לתת להם להתקרר ל-55 מעלות ולאחסן את המים בתרמוס למשך היום, במידה והמים התקררו מדי תמיד ניתן לחמם עוד כמה שניות במיקרוגל, או בעזרת אמבט מרי של מים חמים.
- להרתיח את המים פעם אחת (חיסול חיידקים) לתת להם להתקרר לגמרי ולאחסן במקרר, לחמם את המים במיקרוגל לטמפרטורה של עד 55 מעלות, לערבב את האבקה לחכות שהטמפרטורה תרד ל- 39-40 מעלות.