(06-23-2019, 08:56 AM)גלי כתב: אני יודעת שאין בועות במזרק אני מוציאה לפני, אני בודקת את הדייסה ביד לא במזרק מעכשיו אכוון ל-40 חום דייסה.
קודם לא שמתי לב שאת בודקת את הטמפרטורה ביד.
כפי שינון אמר, בשום אופן לא בודקים ביד.
הסבר: אם היד שלך קרה, תרגישי שהדייסה חמה מידי ואם היד חמה תגישי שהדייסה קרה מידי.
רק מד טמפרטורות (מדחום) יראה לך את הטמפרטורה הנכונה.
תשתמשי במדחום כזה, או דומה לו
את הכלי עם הדייסה צריך להכניס לתוך כלי נוסף עם מים חמים ולהשאיר את המדחום בתוך הדייסה כדי לראות שבכל משך ההאכלה תהיה הטמפרטורה הנכונה.