שבוע טוב ומבורך.
הגוזל שרד את השבת.
לפי מד חום כספית שהבאתי טמפ׳ של 38 באומנת מראה 35-36 במד חום הכספית.
לחות נעה בין 55-60 שמתי 3 קערות.
הגוזל עדיין מתנשף בנשימות שלו. אין לי מושג מה עובר עליו.
הזפק מתרוקן כל 4-5 שעות לפחות.
אני גם נותנת לו שעה לפני האכלה קצת מזרק עם קמומיל וזה מרוקן לו מהר את הזפק.
לשלשת נראית תקינה.
מנסיון שהיה לי עם גוזלים אבל לא כאלה צעירים לא נתקלתי בנשימות כאלה והתרוקנות זפק כזאת איטית.
הוא אכן עולה במשקל, לדעתי האומנת הזאת לא ממש מוצלחת או שאני לא מבינה באומנת. אם אני מכניסה את הראש לאומנת האוויר באמת מחניק שם אבל אולי זה נורמאלי.
אני משאירה לפעמים חריץ משני הצדדים לאוורר ומוציאה אותו לפעמים להחזיק בידיים קצת לראות שהוא בסדר.
ממשיכה להאכיל עדין עיניים עצומות, מוזר הוא מעל שבועיים היה צריך לפתוח כבר עיניים, כמעט שחשבתי אולי להחזיר לאמא שלו שהיא תטפל אבל הוצאתי גם את הביצה למדגרה והיא כבר בחוץ נהנית לא ייתכן להחזיר.
נמשיך במה שאנו עושים. הוא חמים הוא אוכל אבל שוב רק כל 4-5 שעות מתרוקן הזפק כליל.
עירבתי לו מי קמומיל עם המנה עובד נחמד.
הגוזל שרד את השבת.
לפי מד חום כספית שהבאתי טמפ׳ של 38 באומנת מראה 35-36 במד חום הכספית.
לחות נעה בין 55-60 שמתי 3 קערות.
הגוזל עדיין מתנשף בנשימות שלו. אין לי מושג מה עובר עליו.
הזפק מתרוקן כל 4-5 שעות לפחות.
אני גם נותנת לו שעה לפני האכלה קצת מזרק עם קמומיל וזה מרוקן לו מהר את הזפק.
לשלשת נראית תקינה.
מנסיון שהיה לי עם גוזלים אבל לא כאלה צעירים לא נתקלתי בנשימות כאלה והתרוקנות זפק כזאת איטית.
הוא אכן עולה במשקל, לדעתי האומנת הזאת לא ממש מוצלחת או שאני לא מבינה באומנת. אם אני מכניסה את הראש לאומנת האוויר באמת מחניק שם אבל אולי זה נורמאלי.
אני משאירה לפעמים חריץ משני הצדדים לאוורר ומוציאה אותו לפעמים להחזיק בידיים קצת לראות שהוא בסדר.
ממשיכה להאכיל עדין עיניים עצומות, מוזר הוא מעל שבועיים היה צריך לפתוח כבר עיניים, כמעט שחשבתי אולי להחזיר לאמא שלו שהיא תטפל אבל הוצאתי גם את הביצה למדגרה והיא כבר בחוץ נהנית לא ייתכן להחזיר.
נמשיך במה שאנו עושים. הוא חמים הוא אוכל אבל שוב רק כל 4-5 שעות מתרוקן הזפק כליל.
עירבתי לו מי קמומיל עם המנה עובד נחמד.