06-21-2019, 02:39 PM
(06-21-2019, 10:17 AM)גלי כתב: האם להשאיר רק בנסורת? או שפעלתי נכון?
אפשר רק עם נסורת ואפשר גם עם נייר סופג. אני מעדיף באופן שיהיה הכי קרוב לטבע ושם אין נייר סופג.
יש לי נורת חום קרמית עם ספירלה בקר להוסיף ?
אם הטמפרטורה מגיעה לנדרש, תשאירי כך.
יש לי גם כרית חימום של כלב אבל שוב, האם כדאי להוסיף עוד או להישאר ב-35?
אם יש לך בקר טמפרטורה החום לא יעלה אל מעבר למה שכיוונת אותו.
אשמח לכיתה להעלאת הלחות. - לא ברור.
עדכון: הזפק לא התרוקן כולו ועברו 6 שעות.
נתתי לו גוזל מעט מים מזיקים מורתחים עם תה קמומיל בטפטפת משהו כמו 10% אולי ממה שאני מאכילה אותו. וזה עזר?
הטמפ' באומנת היא 35 לחות 61 אני לא חושבת שקר לו הוא עדין מתנשם קלילות ויש לו עוד קצת עד שהזפק מתרוקן השאלה מדוע תוך 5-6 שעות לא מתרוקן מהר יותר? הוא קטן לא? האם את מכינה את הדייסה בדיוק לפי הוראות היצרן?
אסור שהדייסה תהיה סמיכה מידי, זו יכולה להיות הסיבה שהזפק לא מתקן.
אני לא יכולה לדעת אם יש לו פטרייה ועל כן לא רוצה לתת לו ניסטטין. אם יש פטרייה, הגוזל מסרב לאכול.
יכול להיות משהו אחר? עצות?
אולי לא להסמיך את הדייסה? נכון.
אני נותנת לו כזה קצת, רק מזרק אחד קטן ועוד קצת מרגישה שהזפק מלא ויפה נפוח אולי אעשה לו דייסה פחות סמיכה ואראה אם זה יותר קל לו ?
תכיני את הדייסה לפי הוראות היצרן ועדיף שתהיה דלילה יותר מאשר סמיכה.
- האכלה הדייסה סמיכה גורמת להאטה בהורדת המזון מבזפק.
ולפעמים עד כדי סיכון חייו של הגוזל.
- האכלה בדייסה דלילה לא משביעה את הגוזל ואז צריך להאכיל לעתים קרובות יותר.