בחלק התחתון של התוכי ניקיתי. והחלק השני היה על הנייר סופג.
העדפתי לשים אותו על נייר סופג ומתחת נסורת.
האם להשאיר רק בנסורת? או שפעלתי נכון?
אגב יש שתי קערות מים בפנים ובלחות לפי מד חום עם כספית הוא 35 לא ניתן להעלות יותר באמונת את החום. עד 38 זה נותן בבקר.
יש לי נורת חום קרמית עם ספירלה בקר להוסיף ?
לא רוצה לצלות אותו.
יש לי גם כרית חימום של כלב אבל שוב, האם כדאי להוסיף עוד או להישאר ב-35?
אשמח לכיתה להעלאת הלחות.
עדכון: הזפק לא התרוקן כולו ועברו 6 שעות.
נתתי לו גוזל מעט מים מזיקים מורתחים עם תה קמומיל בטפטפת משהו כמו 10% אולי ממה שאני מאכילה אותו.
הטמפ' באומנת היא 35 לחות 61 אני לא חושבת שקר לו הוא עדין מתנשם קלילות ויש לו עוד קצת עד שהזפק מתרוקן השאלה מדוע תוך 5-6 שעות לא מתרוקן מהר יותר? הוא קטן לא?
אני לא יכולה לדעת אם יש לו פטרייה ועל כן לא רוצה לתת לו ניסטטין.
יכול להיות משהו אחר? עצות?
אולי לא להסמיך את הדייסה? אני נותנת לו כזה קצת, רק מזרק אחד קטן ועוד קצת מרגישה שהזפק מלא ויפה נפוח אולי אעשה לו דייסה פחות סמיכה ואראה אם זה יותר קל לו ?
העדפתי לשים אותו על נייר סופג ומתחת נסורת.
האם להשאיר רק בנסורת? או שפעלתי נכון?
אגב יש שתי קערות מים בפנים ובלחות לפי מד חום עם כספית הוא 35 לא ניתן להעלות יותר באמונת את החום. עד 38 זה נותן בבקר.
יש לי נורת חום קרמית עם ספירלה בקר להוסיף ?
לא רוצה לצלות אותו.
יש לי גם כרית חימום של כלב אבל שוב, האם כדאי להוסיף עוד או להישאר ב-35?
אשמח לכיתה להעלאת הלחות.
עדכון: הזפק לא התרוקן כולו ועברו 6 שעות.
נתתי לו גוזל מעט מים מזיקים מורתחים עם תה קמומיל בטפטפת משהו כמו 10% אולי ממה שאני מאכילה אותו.
הטמפ' באומנת היא 35 לחות 61 אני לא חושבת שקר לו הוא עדין מתנשם קלילות ויש לו עוד קצת עד שהזפק מתרוקן השאלה מדוע תוך 5-6 שעות לא מתרוקן מהר יותר? הוא קטן לא?
אני לא יכולה לדעת אם יש לו פטרייה ועל כן לא רוצה לתת לו ניסטטין.
יכול להיות משהו אחר? עצות?
אולי לא להסמיך את הדייסה? אני נותנת לו כזה קצת, רק מזרק אחד קטן ועוד קצת מרגישה שהזפק מלא ויפה נפוח אולי אעשה לו דייסה פחות סמיכה ואראה אם זה יותר קל לו ?