שמתי 36 טמפרטורה והחוץ מראה 67%.
אני אוציא עוד מעט את הגוזל, מחכה שהאמא תצא לאכל לא רוצה לצער אותה יוצר ממה שצריך.
האם להשאיר את הביצה שנשארה שם, עוד קצת?
עברו לערך 10 ימים מבקיעת הגוזל הראשון.
עוד שאלה אני אבדוק את הזפק של הגוזל אבל מתי נותנים מנה ראשונה?
אשקול אותו ואתן לו כעשירית ממשקל גופו?
או שפשוט אראה שהספק מתמלא יפה ואפסיק.
יש לי ידע האכלה של ארה, פרסונטה, גאקו, ואקלקוטס, רק שהתחלתי עם כולם בגיל חודש פלוס היה יותר קל.
אני אוציא עוד מעט את הגוזל, מחכה שהאמא תצא לאכל לא רוצה לצער אותה יוצר ממה שצריך.
האם להשאיר את הביצה שנשארה שם, עוד קצת?
עברו לערך 10 ימים מבקיעת הגוזל הראשון.
עוד שאלה אני אבדוק את הזפק של הגוזל אבל מתי נותנים מנה ראשונה?
אשקול אותו ואתן לו כעשירית ממשקל גופו?
או שפשוט אראה שהספק מתמלא יפה ואפסיק.
יש לי ידע האכלה של ארה, פרסונטה, גאקו, ואקלקוטס, רק שהתחלתי עם כולם בגיל חודש פלוס היה יותר קל.