״שימי לב שיהיה פתח (מצופה ברשת), שדרכו יצא האוויר שנדחף ע"י המאוורר.״- למה הכוונה? אין בדפנות החיצוניות של האומנת איזה משהו פתוח שיצא האוויר בחוץ.. כל דפנות העץ החיצוניות למעט שני דלתות הזזה אטום ואני מרגישה אוורור בתוך האומנת ובגלל זה שאלתי .. עכשיו הדלתות סגורות ויש מעין רוח שיוצאת שם בחלק העליון מלווה בחום .. אז ככה זה צריך להיות? שהחום עם האיוורור ממלא את החלל הפנימי עם דלתות סגורות ? והקערה ללחות ? אמנם הדלתות לא סגורות הרמטי אבל אני לא רואה מקומות עם אוורור
לא רוצה לשים את הגוזל עד שאדע בוודאות שהאומנת תעשה את העבודה נכון.. לא מסוגלת לחשוב שלא הייתי מוכנה נכון.. יש את החלק העליון כפי שצילמתי וזהו .. כל השאר סגור ויש דלתות הזזה .. האם סגירת הדלתות של האומנת הזאת עם גוזל בפנים ללא פתחי אוורור זה נורמאלי? אין לי ידע על זה בכלל!! יש לה בקר ואני רואה שהחום נשמר בפנים כח המנוע עובד ואז מגיע לטמפ רצוייה מפסיק ואז שוב פועל לשימור .. אני בתכנון להוציא את הגוזל היום מחכה רק לאישור שלכם פה שהאומנת אכן בנוייה כהלכה
לא רוצה לשים את הגוזל עד שאדע בוודאות שהאומנת תעשה את העבודה נכון.. לא מסוגלת לחשוב שלא הייתי מוכנה נכון.. יש את החלק העליון כפי שצילמתי וזהו .. כל השאר סגור ויש דלתות הזזה .. האם סגירת הדלתות של האומנת הזאת עם גוזל בפנים ללא פתחי אוורור זה נורמאלי? אין לי ידע על זה בכלל!! יש לה בקר ואני רואה שהחום נשמר בפנים כח המנוע עובד ואז מגיע לטמפ רצוייה מפסיק ואז שוב פועל לשימור .. אני בתכנון להוציא את הגוזל היום מחכה רק לאישור שלכם פה שהאומנת אכן בנוייה כהלכה