(03-29-2019, 03:48 PM)אהבת חיות כתב: שלום נוריתקניתי את האקלקטוסית שלי בחוות יגור לא הייתי חושבת לעולם לקנות במקום אחר כי רק דרך שם אני יכולה להיות בטוחה שהיא באמת נקייה ממחלות...
אשמח אם תוכלי לשלוח תמונות של השלישייה שלך.
- הכל עניין של דינמיקה בתוך המשפחה ואיך תרגילו אותם,מניסיוני האישי יש לי ג'אקואית ושתי חתולות (שתיהן מהרחוב כך שהיצר החייתי קיים בהן הלכה למעשה) כשאני שאלתי לפני שהבאתי את הג'אקואית אמרו שלא כדאי ושזו רק סכנה,היום שהתוכית כמעט בת 3 (הבאתי אותה בגיל 4 חודשים הביתה) עם אחת החתולות היא משחקת כדורגל ואת השנייה היא מחנכת טוב מאוד לא להתעסק איתה, זה הגיע למצב ששלושתן יושבות אחת ליד השנייה ולא מפריע להן.
הסיטואציה הזאת יכולה לקרות אבל תמיד כדאי שתהיה השגחה.
- כיוון שאני שוקל להביא גם זוג אקלקטוסים אני באותה דילמה, אבל להבנתי (ורצוי שתחכי לאנשים שיש להם יותר ניסיון משלי בנושא שיגיבו לך) עדיף להרגיל בגיל כמה שיותר צעיר וכדי לשמור על החיברות להתעסק תמיד עם שניהם כי לא נראה לי שתרצי להגיע למצב שהם יהיו מחוברים איד אל השנייה אבל לא אליכם.
- לדעתי העניין הוא אישי, לכל תוכי יש את האישיות שלו/שלה (גם במקרה הזה כדאי שתשאלי בעלי ניסיון)
במקרה האישי החמודה שלי עולה על כל אחד למרות שאומרים שג'אקואים מתחברים רק לאדם 1 וינשכו כל אדם אחר.
- שוב במקרה הזה לדעתי זה עניין מאוד אישי ועבודה עם התוכי בנוסף לחשיפה שלו/שלה לסביבה ולדיבור.
אפשר לשאול איפה קנית את האקלקטוסית שלך?
תמונה כבר שולחת