האננס, אכן פרי טרופי, אבל הוא שונה מהאפרסמון ועליו אין לנו ויכוח ולכל הדעות הוא מותר באכילה לתוכי.
לעומת זאת, האפרסמון הוא לא פרי טרופי, מוצא האפרסמון הוא מדרום-מזרח סין.
זהו פרי עפיץ שמכיל טאנין שגורם לתחושת יובש או חספוס בפה.
טאנינים יש יכולת להיקשר לחלבונים ולגרום לשינוי במבנה הכימי שלהם.
הבורסקאים (מעבדי העורות) משתמשים בטאנין כדי להפוך את העורות למוצר שניתן לעבר אותו ביתר קלות.
ולכן לא רצוי לאכול את הפרי לפני שהוא בשל לחלוטין.
כשהפרי בשל, הוא רך מאד, ודומה לפירה (מחית) ואז העפיצות פחות מורגשת.
ובכל מקרה, גם אם נותנים לתוכי כדי לתת לו במידה מועטת.
לעומת זאת, האפרסמון הוא לא פרי טרופי, מוצא האפרסמון הוא מדרום-מזרח סין.
זהו פרי עפיץ שמכיל טאנין שגורם לתחושת יובש או חספוס בפה.
טאנינים יש יכולת להיקשר לחלבונים ולגרום לשינוי במבנה הכימי שלהם.
הבורסקאים (מעבדי העורות) משתמשים בטאנין כדי להפוך את העורות למוצר שניתן לעבר אותו ביתר קלות.
ולכן לא רצוי לאכול את הפרי לפני שהוא בשל לחלוטין.
כשהפרי בשל, הוא רך מאד, ודומה לפירה (מחית) ואז העפיצות פחות מורגשת.
ובכל מקרה, גם אם נותנים לתוכי כדי לתת לו במידה מועטת.