(02-22-2024, 09:37 PM)רוני כתב: זה טוב שקנית לה תיבת קינון כי אם לא היית קונה כנראה שממילא היא הייתה מטילה בתוך המגירות...אני לא חושב שהיא רוצה להטיל ביצים, היא פשוט אוהבת להיכנס לתוך המגירות ולכרסם אותם ואת מה שבתוכם.
אם היא מטילה תן לה לדגור במשך תקופה עד שהיא תתייאש או עד שתראה שהיא דוגרת יותר מידי זמן ותעיף לה את הביצים (שכמובן הם לא פוריות כי אין זכר)...
אגב הבאת כבר תוכית נוספת?
עכשיו היא הפסיקה לכרסם את המטבח והיא מכרסמת את התיבת קינון. אני רוצה להכין לה סטנד מעץ ולשים עליו את התיבת קינון כדי שתהיה עליו ותפסיק לטייל על הארונות מטבח.
הזמנתי בסוף ג'אקו זכר שבעוד כמה שבועות יהיה גמול ואני אקח אותו הביתה.
אם אני אקנה כלוב A10 ואתלה על הסורגים מבחוץ 12-15 ענפים. ואתלה 4 מקלות מטאטא על הסורגים ואגביה אותו לגובה 2.3 מטר, ואקשור חבלים בין ארבעת מקלות המטאטא. ועל גג הכלוב אני אניח את התיבת קינון. האם זה יכול להוות תחליף טוב לסטנד מעץ? לפי החישוב שלי זה יעלה בסביבות 1300 שקל, בעוד שעל סטנד מעץ בגובה 2 מטר רוצים 2500 שקל. כך שב-2600 שקל אני יכול להכין שני סטנדים כאלה עבור שני התוכים שלי.
כמובן שסטנד מעץ יותר יפה, אבל הפיכת כלוב לסטנד זה יותר זול וגם יותר פרקטי, כי ניתן לשנות את העיצוב שלו בקלות.
מה אתם אומרים?