10-29-2023, 06:48 PM
(10-29-2023, 06:12 PM)jhony_bravo כתב: צבי אינני הדובר של משפחת נתניהו או של הקואליציה אבל הרעל שהתעמולה האנטי ישראלית דוברת עברית כבר עובר כל גבול והוא פשוט השמצה תוך כדי מלחמהתפסיק להיות חסיד שוטה של ביבי וממשלתו הכושלת ותפסיק לצייץ בכל פעם ולהגיד "הרעל שהתעמולה האנטי ישראלית דוברת עברית מפיצה", כי זה בדיוק מה שאתה עושה.
משום מה נראה שארגוני המחאה/אינטיפאדת קפלן ממשיכים בכל הכח גם תוך כדי מלחמה ולא מפסיקים להפיץ שקרים ותעמולה דוחה
ההכחשות שלך מצחיקות, אתה לא יכול להכחיש, כאשר האמת מפורסמת כפי כל.
הדברים שלך הם הרעל שהתעמולה האנטי ישראלית דוברת עברית מפיצה.
אין כאן "אינטיפאדת קפלן" אלא אמת צרופה שצריך לאמר אותה ולא להתכחש לה.
איני יודע היכן שרה נתניהו ומה היא עושה אבל יש לי הרגשה שאם היו יודעים היו ממשיכים להפגין נגדה תוך כדי מלחמה
חבל רק שלא שואלים איפה הילדים והנשים של כל חברי הכנסת ויותר חשוב היכן הילדים והנשים של האוליגרכים הטפיליים ואיך הם תורמים
כמו כן תמיד אפשר לשאול איפה הילדים והנשים של שופטי ביהמ"ש העליון/פקידים בכירים/קצינים בכירים לשעבר/"עיתונאים"/ובכירים ב"עמותות" כאלו ואחרות
אני משוכנע שאם ישאלו על כולם העניין יראה מאוד מאוד שונה
דווקא כן שואלים, את חלקם ראיתי מתנדבים בחקלאות של העוטף.לעומת זאת, שרה משכנעת את ביבי לצייץ ולהאשים את הצבא במחדל, ורק לאחר שעות ארוכות, ולאחר שחבריו נזפו בו, הוא הסיר את הציוץ ואח"כ - גם התנצל ואמר שלא היה צריך לעשות זאת.
אבנר נתניהו במילואים בחיל האיסוף הקרבי מהיום הראשון של המלחמה
לגבי יאיר נתניהו למיטב ידיעתי הוא היה פקיד בדובר צה"ל במקום לעשות תעמולה עם מדים כאילו הוא עוזר הוא נשאר במיאמי
במיאמי הוא מתנדב במקום שמרכז את התרומות של יהדות ארה"ב ולפי מכרים שלי הוא אשכרה עובד ותורם ולא רק עושה פוזות
הוא יכל להגיע לארץ בשביל פוזות על מדים ולגרום לבזבוז כוחות של המשטרה על מנת להגן עליו אבל הוא בארה"ב עוזר כמיטב יכולתו
כנ"ל אבנר במילואים יאיר מתנדב במיאמי
ולמיטב ידיעתי, וגם לפי הפרסומים הם מבלים בחו"ל ולא ראינו הכחשות שלהם.
לגבי נתניהו כבר סיכמנו
לגבי הילדים של רוטמן ולוין לגבי רוטמן איני יודע ולגבי לוין יודע חלקית על שירות בסדיר ומילואים ולא ארחיב מעבר לכך
הילדים של בן גביר וסמוטריץ' למיטב ידיעתי כולם מתחת לגיל גיוס
לגבי דרעי, גולדקנופף וגפני תצטרך לפנות לעוזרים הפרלמנטריים שלהם ולשאול