10-10-2023, 01:55 PM
לא ברור בכלל שהמצרים הזהירו את נתניהו, המדווחת בעצמה חזרה בה ואמרה שהזהירו את אחד מהבכירים ואח"כ טענה שהזהירו את בכירי הצבא...
"
אבל הלקח שנראה שחלקינו לא הפנמנו עדיין -השנאה הורגת!!! כשאנחנו שונאים ומסיתים,(מימין או משמאל) אויבינו תוקפים, כך היה בהיסטוריה והוכח שוב פעם היום, וכן, אני מודה, גם אני שנאתי, הרגשתי מול הרבה בשמאל בדיוק את מה שאתה מרגיש כלפי נתניהו, אבל חלאס'!! התפקחנו והבנו שזה לא הזמן לשנוא בחודשים הקרובים ודאי ואפילו לעולם לא!
אני חושב שהמסר הזה הדהד כמעט לכולנו וטוב שכך (מהתקשורת כבר התייאשתי...).
ואני רוצה להדגיש הגיוני מאוד שנתניהו אשם! אם כך נעיף אותו כולנו לכל הרוחות. יהיה לנו עוד הרבה זמן לעריפת ראשים, אבל זה לא מרגיש לי כמו הזמן הנכון לזה...
"
- "האינטרס הכלכלי, שביבי טען שגובר בשיקולי חמאס התבררה כשגויה." לא בהכרח קשור לנתניהו, זאת טעות גדולה שטעו בה כל הדרג המדיני והצבאי הבכיר, בלי קשר לראש ממשלה כזה או אחר...
- "קיצוץ מתקציב הביטחון לטובת החרדים." גם אם העובדה עצמה נכונה, לא קיצצו מתקציב הביטחון כדי לממן לכל החרדים שבוע
- "ביבי, בהשפעת ראשי המפלגות הדתיות - (סְמוֹטְרִיץ' ובן גביר) חיזק החמס והחליש הרשות הפלסטינאית." גם אם נתניהו העדיף לחזק את החמאס לא מדובר על השנים האחרונות בהם כולם הבינו שהחמס הוא צרה גדולה בהרבה מהרש"פ, כך שאין לזה שום קשר לסמוטריץ' ובן גביר, ודרך אגב מי שמנע בהמשך להקות קשות בחמס הם הרבה גורמים בשמאל(אולי אפילו בג"ץ) שהתלוננו על הפרת זכויות אדם מול כל פעולה משמעותית שהעיזו לנקוט מול החמס.
- "קיצוץ מתקציב הביטחון לטובת החרדים."??? גם העובדה כשלעצמה נכונה, הרי לא קיצצו מתקציב הביטחון כדי לממן לכל החרדים חופשה מפנקת בחו"ל (למיטב ידיעתי, יהיה עצוב מאוד לשמוע שפספסתי תקציב כזה) , מדובר על תקצוב בסיסי שגם אם אתה חושב שהוא לא מגיע לחרדים הקואליציה הנוכחית ועוד הרבה חושבים שהוא כן מגיע להם, ואם כבר מדברים על תקצוב מיותר יאמרו החרדים שכל מיליארדי השקלים שהמדינה מוציאה על תרבות (לא נראה לי שיש צורך לפרט) מיותרים לחלוטין... (כמובן שהם לא מיותרים, רוב העם דורש וצורך את כל זה, אבל אם כבר מדברים על תקצוב חרדים).
- "יצרת אחדות בעם? - הרי זה המפלג הגדול ביותר של עם ישראל." ערוצי הטלוויזיה הם כמובן הדבר המאחד ביותר בעם...
אבל הלקח שנראה שחלקינו לא הפנמנו עדיין -השנאה הורגת!!! כשאנחנו שונאים ומסיתים,(מימין או משמאל) אויבינו תוקפים, כך היה בהיסטוריה והוכח שוב פעם היום, וכן, אני מודה, גם אני שנאתי, הרגשתי מול הרבה בשמאל בדיוק את מה שאתה מרגיש כלפי נתניהו, אבל חלאס'!! התפקחנו והבנו שזה לא הזמן לשנוא בחודשים הקרובים ודאי ואפילו לעולם לא!
אני חושב שהמסר הזה הדהד כמעט לכולנו וטוב שכך (מהתקשורת כבר התייאשתי...).
ואני רוצה להדגיש הגיוני מאוד שנתניהו אשם! אם כך נעיף אותו כולנו לכל הרוחות. יהיה לנו עוד הרבה זמן לעריפת ראשים, אבל זה לא מרגיש לי כמו הזמן הנכון לזה...
אין עם כמונו!!
יחד ננצח
יחד ננצח